Începe asfaltarea pistelor de biciclete de pe Bd. Unirii + Bd. Industriilor

Muncitorii de la Strabag, sub supravegherea dirigintelui de șantier, au turnat primul segment de probă cu asfalt grena pe pista de biciclete de pe Bd. Unirii.

S-a întâmplat în zona fostului coafor Venus (între Bălcescu și Democrației)
Proba a ieșit conformă, astfel că în zilele următoare se va proceda la turnarea asfaltului pe pistele de biciclete de pe Bd. Unirii și Bd. Industriilor
Realizarea pistelor de biciclete, de o parte și de alta, de la pod Mărăcineni până în Bariera Ploiești, e probabil marele câștig al proiectului cu fonduri europene de modrnizare a Bd. Unirii

Lucrările de pe întreg Bd. Unirii (carosabil, trotuare cu dale, piste de biciclete, spații verzi, cabluri îngropate și stații de autobuz) sunt programate (conform graficului de execuție însușit de constructor (Strabag) – diriginte de șantier – Primăria Buzău) să fie gata până pe 19 octombrie.

În această toamnă vor ajunge la Buzău și primele biciclete și triciclete inteligente din proiectul cu fonduri europene (2,5 mil. €) care prevede înființarea a 48 de stații de închiriere răspândite prin tot orașul (pentru detalii, CLICK pe știrea de mai jos).

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Începe asfaltarea pistelor de biciclete de pe Bd. Unirii + Bd. Industriilor

 • Bine ca au îngropat cablurile ca sa aibă pe unde se duce apa de ploaie. Tereaca dar canalizare noua s a făcut? Sau întâi termina tot apoi sapă sa schimbe canalizarea colmatată de atâta vreme? Or sa stea cablurile alea numa n apa și o sa pompeze pompierii sa scoată apa ca sa fie net.

  Răspunde
 • Dar asupra trotuarelor din zona Unirii Nord se mai intervine, in sensul aducerii acestira la standarde normale de calitate, asa cuma promis dl primar? Nu stiu daca ati observat, dar dalele negre sunt mai unalte fata de cele gri. Asa este proiectul?

  Răspunde
 • Am vazut clar unde se duce apa în zona Industrială, iar aceste piste de biciclete vor fi parcare, toată lumea o sa își urce mașina pe trotuar, la fel ca in fața Clubului Polițiștilor…vom circula cu bicicletele când va zbura porcul asa cum am văzut in alte țări civilizate !

  Răspunde
 • Dacă reporterul a zis probabil, atunci înseamnă că așa va fi!!!

  Răspunde
 • Gata neamuleee, de-acu’ sa vie bicicletele !!!

  Alea de 5000€ bucata, de mi-e c-o sa fac Parkinson la mâini și mă vor podidi lacrimile de emoții, când voi atinge ghidonul.

  In viața mea nu voi mai fi atins bicicleta mai valoroasă decât astea buzoiene…
  Deja mi se face pielea de găină…..brrr !

  Răspunde
 • Nae….o alta oae’…
  Habar nu ai ce vorbesti, amigo.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.