Începeți cu personalul medical, farmaciștii, vânzătorii magazinelor și angajații firmelor de utilități

Comunicat PRO România Buzău

Nici n-am apucat bine să ne bucurăm de numărul mic de îmbolnăviți și de procentul de vindecați de la Buzău, că aflăm cu stupoare că doi dintre cei confirmați ca sănătoși au recidivat.

De aceea, noi, cei de la PRO România, revenim în demersul nostru local de a întreba autoritățile asupra măsurilor care se iau pentru evitarea unei explozii de cazuri la Buzău.

Vrem să știm dacă îndemnul nostru realist și de bun simț, „Testați, Testați, Testați” este respectat în acest caz.

Pentru că nu știm dacă personalul medical care intră în contact zilnic cu zeci de persoane este verificat ca nu cumva, Doamne ferește, să fi contactat virusul ucigaș.

Nici dacă farmaciștii, o verigă importantă în acest război cu dușmanul nevăzut sunt testați măcar periodic. Sau dacă aceia care au relații directe, adică furnizorii de servicii către sănătate, beneficiază de o testare măcar periodică.

Un alt aspect important în evitarea și combaterea virusului, în viziunea partidului nostru, pentru a nu se ajunge la situații limită care să blocheze activități vitale pentru economie dar și pentru români, ar fi testarea angajaților angrenați în furnizarea de servicii comunitare, apă, energie electrică, etc.

La fel cum ar trebui testați, măcar periodic, cei care intră în contact zilnic cu sute de oameni, și aici ne referim la angajații marilor lanțuri de magazine, prin mâna cărora trec atât alimente ce pot fi purtătoare de viruși precum și bancnote, cele mai periculoase în răspândirea microbilor.

De aceea, facem din nou apel la autorități să urgenteze și să mărească numărul testaților.

Suntem siguri că numărul celor care duc cu ei virusul zi de zi, al asimptomaticilor, este mult mai mare, dar necunoscut în lipsa respectării directivei OMS, care ne îndeamnă să testăm cât mai des și cât mai multe persoane pentru a evita înmulțirea cazurilor critice.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Începeți cu personalul medical, farmaciștii, vânzătorii magazinelor și angajații firmelor de utilități

 • Demersul acestor domni este politicianist si, prin asta, imoral.
  1. “Vrem să știm dacă îndemnul nostru realist și de bun simț, „Testați, Testați, Testați” este respectat în acest caz.” Indemnul asta nu este al dvs, ci al directorului OMS, etiopianul Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus. Va insusiti ceva ce nu va apartine, adica faceti uz de furt intelectual.
  2. “… testarea angajaților angrenați în furnizarea de servicii comunitare, …, energie electrică…” Pe bune? Circula virusurile pe sarme, sau tevi si nu stim noi? Care ar fi ratiunea unui efort de testare suplimentar pentru angajatii de la gaze, energie elctrica, telefoane etc?
  3. “…precum și bancnote, cele mai periculoase în răspândirea microbilor…” Citind si intelegand comunicatele venite de la oameni pregatiti in medicina si biologie, noi am invatat ca virusul (neviu) este altceva decat microbul (viu, cu viata proprie). Virusurile nu sunt bacterii, nu sunt microbi, reprezinta alta categorie in biologie. Dar dvs amestecati totul, doar-doar o sa va creada cineva, ba poate mai starniti si ceva teama in plus ca deh!, in ape tulburi se pescuieste bine.
  Serios, puneti mana pe niste carti, de la stiinte la etica, apoi incercati sa le intelegeti si, in final, va dam voie sa ne dati lectii…

 • Astia sunt facatorii de bine de la pro ro…ai lui ponta… Ati uitat Colectiv? Oameni arsi de vii si voi nu ati luat nici o masura cu Banicioul vostru. Mai lăsați-mă.

 • Baga panica in populatie degeaba, cifrele nu arata deloc ca ar exista multi bolnavi inca nedepistati, daca ar fi fost asa am fi avut zeci de mii de oameni pana acum testati pozitiv, in schimb conform cifrelor sub 1 din 10 testati iese pozitiv, in conditiile in care se testeaza cu precadere toti contactii celor deja depistati. Sa nu mai spunem ca punctele de infectare au fost aproape exclusiv spitalele, care au fost infectate de angajatii spitalelor ce au fost in concedii prin strainatate.
  Din cifre rezulta ca e o idee falsa ca ar exista multi nedepistati, deasemenea tot din cifre rezulta ca nu e atat de contagioasa corona, existand familii in care desi traiesc si convietuiesc impreuna doar un singur membru iese pozitiv, ceilalti negativ, semn ca nu se transmite atat de usor cum ne minte presa aservita partidului cu inclinatii dictatoriale PNL, care ne spune ca iei corona si daca mergi singur prin padure in Baneasa, de parca ar creste corona prin copacii seculari din padurea Baneasa.
  De multitudinea de teste care sunt in mod evident fals pozitive ce parere are PRO? Le e clar ca cifrele cu infectati sunt umflate cu teste ce ies in mod eronat pozitive?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.