Incident în această seară în Piața Dacia în timpul festivităților de „Ziua Armatei”. Un Dorel era s-o facă de oaie!

A trecut la doar câțiva centimetri de capul unei femei.

În timp ce Piața Dacia era în această seară plină de oameni veniți la fasolea cu ciolan și la concertul fanfarei militare, un Dorel era s-o facă de oaie.

Dorel lucra undeva în partea de sus a fostului magazin Dacia și, din neglijență, a scăpat de la înâlțime o placă din tablă.

Incidentul a fost povestit de doi domni care stăteau lângă magazin și priveau către scenă.

Citește și articolul: Eveniment! Johnny Sola vine la Buzău! E de la mama rugby-ului! Iată când e meciul!

 


Dorel a avut noroc întrucât bucata de tablă a trecut la doar câțiva centimetri de capul unei femei. Venită de la înâlțime, cu viteză, placa i-ar fi putut fi fatală femeii dacă ar mai fi lovit-o și cu colțul.

„E neglijență. Sunt băieți acolo, se văd, lucrează la schimbarea plăcilor astea ornamentale. Uite, mai e una, e legată cu niște sârmă. Acum și-au găsit să le schimbe, când e lumea în piață”, au spus domnii respectivi, care au rugat oamenii să se îndepărteze din zonă.

Citește și articolul: A dispărut! Iată imagini de azi cu ce a rămas din maternitatea de pe strada Gării!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Incident în această seară în Piața Dacia în timpul festivităților de „Ziua Armatei”. Un Dorel era s-o facă de oaie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.