Încleștarea anului! Echipa de rugby cere ajutorul microbiștilor din Buzău. La Constanța joacă și un neo-zeelandez!

Vor ieși scântei mâine pe stadionul de rugby din parcul Tineretului.

De la ora 10.00 se joacă derby-ul campionatului dintre echipa de pe primul loc, SCM Gloria Buzău, și formația cu cel mai mare buget, Tomitanii Constanța, urmașa celebrei Farul.

Buzoienii antrenați de ambițiosul Costică Merșoiu, fost căpitan la Steaua și la Dinamo, au avut un strat de campionat excelent: patru victorii din patru meciuri.

Runda trecută buzoienii au produs surpriza etapei, reușind să câștige cu 26-22 la Năvodari după un start de partidă senzațional în care au condus cu 20-0!

Mâine însă vor avea cel mai dificil meci din acest campionat contra formației care și-a permis să aducă jucători din Superligă.

Dar, dacă în fotbal se spune că balonul e rotund, la rugby, unde e oval, cu atât mai mult e posibil orice rezultat.

Citește și articolul: Eveniment! Johnny Sola vine la Buzău! E de la mama rugby-ului! Iată când e meciul!

La buzoieni va reveni uvertura Teodor Nițu, după două meciuri în care a lipsit pentru că s-a căsătorit, dar vor lipsi în schimb, accidentați, fundașul Bâsceanu, pilierul Moise, linia II Platon și linia III Coșereanu.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Încleștarea anului! Echipa de rugby cere ajutorul microbiștilor din Buzău. La Constanța joacă și un neo-zeelandez!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.