Inclusiv colegii taximetriști sunt revoltați! Iată ce va păți „domnul” Stelian!

Buzoienii.ro a scris luni despre „două întâmplări cu taximetriști din Buzău”.

Într-un caz o tânără a fost vizitată acasă de taximetrist după ce și-a uitat portofelul în mașină, în al doilea (petrecut la gară) – un taximetrist a zbughit-o înainte ca studentul să-și poată lua valiza din portbagaj.

Apoi, nici gând ca taximetristul să returneze valiza („a și mâncat alimentele puse de părinți”), iar pentru prinderea lui părinții s-au transformat pentru cinci zile în adevărați detectivi.

Iată că ieri, după ce părinții au primit informații de la alți taximetriști, dar și imagini de pe camerele de supraveghere, infractorul a fost deconspirat.

În fața evidenței, „domnul” Stelian Badescu și-a recunoscut fapta și a înapoiat valiza (fără mâncare).

„Operatiunea “valiza” a luat sfarsit. Faptuitorul, Badescu Stelian, a lucrat la taxi Bucegi, acum lucreaza la AEG, a recunoscut si inapoiat ce a furat (mai putin mancarea, probabil i-a fost foame). Însa cu greu, dupa ce a fost descoperit pe camerele de supraveghere – cum efectiv a fugit in secunda 1 – dupa ce copilul a coborat din taxi, nelasandu-l sa-si ia geanta din portbagaj. Numarul taxi-ului respectiv este BZ-26-AMG. Multumesc prietenilor mei, (stiu ei care sunt 😉 ), care m-au ajutat sa-l gasesc pe infractor!

Peste taximetristul infractor vor cădea acum, una după alta, consecințele faptei sale.

În primul rând, colegii taximetriști s-au disociat de el, iar unii sunt chiar revoltați. În al doilea rând, urmează sancțiunea poliției, întrucât s-a depus plângere la poliție.

În al treilea rând, foarte probabil, firma de taxi se va dispensa de serviciile sale. De caz a aflat și viceprimarul Ionuț Apostu care analizează posibilitatea retragerii licenței:

„Cred că sunt întrunite condițiile legale pentru retragerea licenței de taxi! Nu avem nevoie de asemenea personaje în oraș! Voi verifica mâine care sunt pașii legali și vom acționa! Deși sunt multe priorități în oraș cred că trebuie să ne ocupăm serios și de această zonă. Chiar mă voi implica! Nu am înțeles niciodată de ce de fiecare dată când merg la socri mei cu taxiul plătesc mai mult la dus decât la întoarcere! Aceeași distanța…tarif diferit! Așa cum șoferii autobuzelor Transbus pot conduce cu cămasă și cravată cred că putem introduce norme de civilizație și în taximetrie!” – Ionuț Apostu

Părinții au mai anunțat că au imaginile video, iar cei interesați – poliție, primărie etc. – pot intra în posesia lor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  VIDEO: „Ni se îmbolnăvesc copiii în casă. E strigător la cer ce ni se întâmplă”CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Inclusiv colegii taximetriști sunt revoltați! Iată ce va păți „domnul” Stelian!

 • Incredibil.
  Sa ravesti la niste ciorba, tocana si zacusca facuta pentru student sa aiba ce manca la camin.
  Macar dupa ce a verificat valiza si a vazut ca nu e decat mancare de 2 bani in ea si nimic de valoare putea sa o inapoieze si sa faca pe prostul… macar asa nu se mai facea de ras.

  Poate era de inteles dorinta de a o pastra daca era valiza plina de bani sau produse scumpe (telefoane, laptopuri), ca era greu de inapoiat o avere… dar pentru niste mancare de 2 bani?

 • animale lihnite de foame!
  orasul nostru e o savana africana!
  gunoaie aruncate pe geam, trafic ca in codru, biciclisti pe trotuar, masini parcate pe locuri de handicapati, scuipati pe jos, fecale si urina de caine peste tot, accidente si tamponari in care sunt implicate de obicei femei care cica sunt soferite……….o savana!

 • Felicitări!
  Curățenia nu o face numai DNA. După anii de comunism în care oamenii au devenit caini(unii) faceți o treaba buna arătând fapte bune dar si punând la colț oameni de genul asta.

 • Consider că trebuiesc luate masuri urgente cu privire la preturile percepute de taximetristi. E jaf mare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.