„Incredibil! Abia ce-i luase motocicleta cadou după ce venise din străinătate”


A fost greșeala vieții Andreei.

Care viață s-a întrerupt în urmă cu o oră la 27 de ani.

Greșeala ei a fost decizia achiziționării unei motociclete Suzuki.

Fata întinsă pe caldarâm fără suflare e Andreea N, din Tăbărăști.

Între viață și moarte se zbate prietenul ei, Mădălin, aflat  la UPU Buzău în comă.

„E incredibil. Abia ce luaseră motocicleta. Andreea a cumpărat-o. Cadou pentru Mădălin, care abia ce se întorsese după ce lucrase în străinătate. Nu-mi vine să cred că ea e cea întinsă colo. Au împreună un copilaș de patru ani”, ne-a spus, descumpănit, un prieten al celor doi din Tăbărăști.

Motocicleta se deplasa dinspre Tăbărăști înspre Buzău. Foarte probabil că Mădălin N. o conducea cu ceva viteză – fiind linie dreaptă – judecând după violența impactului.

Vina accidentului îi aparține însă șoferiței autoturismului. Aceasta nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga pe drumul către blocurile din colonia de la Verguleasca, unde femeia locuiește.

Pentru greșeala ei (o secundă de neatenție!), va fi ulterior condamnată la câțiva ani de închasoare. Rămâne de văzut dacă va fi cu executare ori cu suspendare.

Vezi mai jos o galerie foto realizată la câteva minute după impactul nimicitor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  EL E PRIMUL! Luni urmează al doilea. În total vor fi 5.  CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Incredibil! Abia ce-i luase motocicleta cadou după ce venise din străinătate”

 • Despre morti, numai de bine !
  Istoricul acestei fete il stim cu totii. A „muncit” mult pentru moto….

  Răspunde
 • Vieti distruse de soferi total incompetenti cu condusul unui autovehicul pe drumurile publice! Si motociclistii sunt primele victime din pacate…ca motocicleta are doar 2 roti si nu e egala cu o masina.. in Romania
  Acesti soferi care iau vieti asa usor din simpla „neatentie” ar trebui aspru pedepsiti si pe viitor sa foloseasca alte mijloace de deplasare, altele decat cele cu motor daca nu sunt in stare. Condoleante familiei indurerate!

  Răspunde
 • Pacat de tineretea lor si de fetita aia ce va creste fara parinti .soferita aia ar trebui sa nu mai iasa de la racoare .ar trebui máximo de pedeapsa ca a distrus doua familii si a lasat un copil fara parinti si niste parinti distrusi

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.