Incredibil. Cum poate arăta această școală de la țară. Jud. Buzău

„Toată vara am muncit, dar am reușit ceva ce nu cred că se mai întâmplă la o altă școală din Buzău. Toate sălile de clasă, în contextul acestei pandemii, au fost dotate cu chiuvetă. Elevii noștri nu trebuie să se mai înghesuie în pauze la toalete pentru a se spăla pe mâini”, ne-a spus Dan Popescu, directorul școlii din Măgura.

Dar, asta nu e tot. Toată școala din Măgura arată incredibil. Aproape că nu crezi că așa ceva poate să existe la noi în județ. Vezi foto mai jos.

Director Dan Popescu: „Ce vedeți aici înseamnă muncă și suflet în același timp. Plus nervi și stres… Toți copiii merită cele mai bune condiții. Tot ce am văzut frumos prin școlile din Europa încercăm să implmentăm aici
Laboratorul de științe de la Măgura. Ai zice că ești într-un laborator științific nu într-o școală de la țară
Sală de clasă
Bibliotecă

Multe cuvinte nu prea mai sunt de spus. Doar atât. Felicitări celor care au putut realiza așa ceva!

loading...

9 comentarii la „Incredibil. Cum poate arăta această școală de la țară. Jud. Buzău

 • Foarte bine! Se pot face lucruri utile iar ideea cu accesul mai facil al fiecărui elev la apă și sapun e chiar foarte bună. Sa fie preluată la școala 11. Sunt curios câți elevi revin la o chiuvetă la scoala Măgura si cati revin la o școală cu pretentii din Buzau, gen 15, 11 sau 1. Multă sănătate!

 • Chiuveta ca chiuveta, dar minunea cea mai mare este ca are si apa curenta!
  In orice caz trebuie sa acceptam ca scoala arata foarte bine. Omul sfintzeste locul……[Leo]

 • Fff frumos.
  Felicitari.
  Si oare sunt atatia copii cat sa se merita investitia?
  Repet f frumos,dar trebuie si nenea Neagu sa mai asfalteze drumurile.

 • Sa ia aminte și școlile cu pretenții din oraș, de ani de zile stau cu mana întinsă la părinți, părinții sa cumpere laptop, părinții videoproiector, părinții imprimanta, părinții tabla alba, părinții și părinții. Ce faceți? Dormiți? Nu puteați sa atrageți fonduri? De ce ar face dacă sunt niște prosti care plătesc.. Iar profesorii… Unora li s a urat de prea bine, sunt leșinați după cadouri, abia așteaptă, altfel niște intransigenti, vai ce corecți!

 • Un caz fericit in care ideile scolii si-au gasit sprijin neconditionat in autoritatile locale, primarul fiind el insusi candva profesor si avand copii de scoala. Este un exemplu de luare aminte referitor la ce pot face eforturile conjugate ale profesorilor, directorului si autoritati.

 • Auras, mie cel mai tare mi se pare ca ai ilustrat articolul cu o poza in care ai pus o sageata care arata care anume e chiuveta… 🙂

  Suspectezi ca printre cititorii suntem multi care nu stim ce e aia, nu? 😉

  Poate ar fi util ca prin Simileasca sa distribuim niste pliante cu chiuvete, sa vada si “vandamii” din zona cele mai noi cuceriri ale stiintei si tehnicii, aduse de “soroș” si “bilgheiț” 😉

  Redevenind serios, laudabila initiativa de la Magura, intreaga scoala arata fenomenal, felicitari!

 • Un BRAVO cat se poate de sincer, care imi da speranta usor-usor ca ceva incepe sa se schimbe in mentalitatea multora.

 • Bună ziua ! Am o întrebare lipsită de răutate ,o adresez doar din curiozitate , cât a costat primăria Măgura acest reportaj ?

 • Răspuns pt. dnul Baciu. Nu a costat nimic. Dimpotrivă. Reporterul e îndatorat celor care fac lucruri frumoase în acest județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.