Incredibil. Cum s-a propagat focul. „Mâna Maicii Domnului”

Sperietură sereioasă trasă azi de locatarii unuia din cele două blocuri din comuna buzoiană Rușețu. Focul a cuprins acoperișul imobilului și risca a se extinde la apartamentele de dedesubt.

Atenție, focul a pornit de jos, de la nivelul solului, a cuprins planta agățătoare numită în popor „Mâna Maicii Domnului” și a urcat până sus – la acoperiș.

Pe traseul plantei s-au aprins și balcoanele de la etajul unu și doi. Sursa incendiului poate fi o scânteie sau o țigară aruncată în iarbă înainte de a fi fost stinsă.

„După ghinionul aprinderii focului, a fost un noroc că doamna de la farmacie a observat incendiul și că locatarii de la etajul patru au fost acasă. Au sărit repede cu găleți de apă, s-au urcat și în pod și au oprit extinderea focului până la venirea pompierilor”, ne-a declarat viceprimarul din Rușețu – Petrică Mușat.

Au intervenit pompieri de la echipa voluntară din Rușețu, dar și un echipaj specializat d ela unitatea ISU de la Padina.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.