„Incredibil. Era un munte de om”. Deces la doar 46 de ani

A făcut poză cu Vasilică, dar anul trecut nu i-a purtat noroc, ba dimpotrivă.

Prin toamnă a început să simtă dureri la un picior. A mers la București să se caute. În câteva săptămâni a venit verdictul crunt medicilor. Mai degrabă o sentință. Cancer la rinichi și plămâni.

Ion Jurubescu a fost șofer pe autobuzul 2, cel cu burduf

A intrat în concediu medical, iar astăzi colegii de la TransBus au primit vestea tristă. Șoferul Ion Jurubescu a pierdut lupta cu boala.

„Sunt trist. Era un om cu un suflet foarte bun. Nu spun asta acum că a trecut în lumea celor drepți, dar chiar așa a fost. L-am cunoscut în urmă cu doi ani. Era șofer pe tir, curse externe, și m-a întrebat dacă se poate angaja la noi. Mi-a părut imediat un om serios și așa a și fost. Mare păcat, mai ales că are și doi copii”, a spus azi Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Colegii de la Trans-Bus vor face o chetă pentru a ajuta familia îndoliată.

Își făcea meseria cu plăcere și posta adesea fotografii de la capătul de linie

Era îndrăgit de colegi, dovadă că facebook-ul buzoian abundă de postări în care ceilalți șoferi și angajați de la TransBus transmis condoleanțe.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.