Incredibil! Iată ce a făcut primarul ca să demoleze un fake-news

Un site din Buzău a publicat în urmă cu două zile o știre despre faptul că primarul C-tin Toma s-a îmbătat criță la un dineu organizat de armata de la Buzău.

Făcătura de presă cuprindea informația că Toma începuse să bea alcool de pe la ora 14.00, iar știrea a fost publicată în jur de 18.20 (între 14.00 și 18.00 Toma nici n-a fost la restaurant!).

Disperat, în încercarea de a demonstra minciuna colportată la adresa sa, Toma a rugat o echipă de la Campus Tv să vină la Restaurantul Militar de pe Bd. Gării pentru a-i lua un interviu.

Judecați acum și dvs. – urmărind clipul de mai jos, filmat la poarta de acces în Restaurantul Militar – dacă primarul era sau nu sub influența băuturilor alcoolice:

În plus, Toma i-a spus reporterului că la momentul publicării știrii – ora 18.23 – ajunsese doar de 20 de minute la Restaurantul Militar, unde fusese invitat de comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica:

„Dacă s-ar fi interesat măcar puțin jurnalistul ar fi putut afla că am stat până la 16.30 în sala CJ Buzău la simpozionul dedicat celebrării unirii cu Basarabia. La 16.45 am ajuns la Primărie unde am avut o scurtă întâlnire cu cineva. De la primărie m-am dus acasă, am făcut un duș, m-am schimbat și apoi m-am dus la restaurantul Militar unde am ajuns în jur de ora 18.00. Acolo, la rugămintea, gazdelor am dat niște premii unor elevi militari, iar apoi, au început să mă sune diverși cunoscuți să mă anunțe ce s-a publicat despre mine. Ei au fost cei care mi-au solicitat să fac ceva, orice, ca să demonstrez că nu e adevărat ce se spune despre mine. Atunci, mi-a venit ideea să rog o echipă de la Campus TV să mă filmeze spunând orice doar ca să demonstrez că era cât se poate de treaz”.

Citește și articolul: Toma își aduce întăriri. Azi au ajuns la Buzău primele trei

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Incredibil! Iată ce a făcut primarul ca să demoleze un fake-news

 • Domnule Primar ,acuma știți și dvoastră ce se întâmplă nu numai în România ,în toată lumea ,cu persoanele publice și mai ales cu cele aflate în funcții de conducere .Nu vă faceți sânge rău ,că nimeni nu se uită în gura unor astfel de defăimători .Ce să-i faci atunci când îți asumi un post ,sau ești persoană publică ,trebuie să te aștepți și la astfel de lucruri josnice .Vedeți-vă de treabă mai departe și nu mai plecați urechea .

 • Neapărat trebuie să-l daţi în judecată. Individul este marioneta cuiva sau, a propriei prostii şi incompetenţe ca “jurnalist”. Este chiar obositor să-i citeşti “ştirile” mizerabile. Felicitări dumneavoastră pentru munca depusă şi multă putere de muncă în continuare! Că avem nevoie…

 • Nu va suparati Domnule primar! cel care poate face asa ceva sigur nu a facut nimic in viata lui. Oamenii seriosi care sunt concentrati sa faca ceva constructiv nu au timp de baliverne. Nici n-ar trebui sa le acordati atentie. Spor la treaba! De pe urma dumneavoastra o sa ramana sigur ceva.

 • Si de ce nu a publicat clipul atunci, si nu la 2 zile distanta?
  De unde avem noi certitudinea ca e clipul filmat in ziua cu pricina?

 • Bine zis Dane!
  Se vede clar că singurii care il apara sunt doar cei pe care i-a angajat sau urmează să-i angajeze!
  Rușine primarului pt craterele pe care circulăm cu totii!
  Circulam pe cratere nu pe flori sau pomi!
  Rusine Primăriei Buzău
  Toma, infloreste Grup Romet de cand esti primar!
  O fi vreun semn?de aceea nu vrei sa renunti la mandat si vrei inca unul!te-ai invatat la bani moca?

 • Traiasca Primarul UTC-ist! Traiasca PCR-ul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.