Incredibil. O nouă tranșă de „lapte”. Vezi VIDEO

Doar două zile a curs apă limpede pe Negreasca și apoi în Călmățui.

Ieri „s-a băgat” din nou „lapte” pe cursurile de apă din zona Maxenu-Smeeni.

Vezi mai jos imaginile filmate ieri, cu drona, de Răzvan Nicula, reporterul din Smeeni.

La vederea noilor imagini, unii localnici s-au aprins și au amenințat cu blocarea pârâului Negreasca pentru ca apa contaminată să nu mai ajungă în Călmățui.

Localnicii se tem 1) că animalele care beau apă din Călmățui și Negreasca se vor îmbolnăvi și 2) că va fi contaminată pânza freatică.

Discuție între doi săteni. Ion: Totuși, n-am văzut pești morți. Gheorghe: Dar vii ai văzut ?

Temerea este că peștii și alte animăluțe au murit de mult (și că acum deja nu mai există faună).

Pe de altă parte, ieri, compania de reciclare GreenTech, acuzată și amendată cu 75.000 de lei de Direcția Apelor Buzău, a emis un comunicat de presă. CLICK pe știrea de mai jos.

loading...

4 comentarii la „Incredibil. O nouă tranșă de „lapte”. Vezi VIDEO

 • Sa vedeti si la noi in satul Gavanesti com Sageata cum toate gunoaiele au fost duse pe malul raului buzau de catre primarie ! Moloz, gunoaie ! Au curatat lunca si le au dus pe marginea garlei sa nu mai vada cei de la mediu !

  Răspunde
 • Reportere de ce nu te deplasezi la locul indicat la Gavanesti? Sau iti este teama de cotizanti?
  Cu respect Nelu Vasilache!

  Răspunde
 • Si mai sunt nereguli , spre exemplu stimabilul domn primar Tanase , al primăriei Sageata , ia „lasat „pe cei de la drumuri sa ocupe o buna parte din lunca oamenilor pentru utilaje, aceștia nu au avut bun simt si au stricat islazul animalelor mai bine de 80 % ! Tot la Gavanesti!
  Tot la Gavanesti se da voie romilor fara drept de proprietate pe lunca oamenilor chiar langa biserica, sa faca case , bordeie ! IIslazul este al oamenilor nu al primariei sa faca ce vrea domnul primar cu ea ! Au mai ramas cativa care au vaci si oi , care plătesc taxe si impozite !pentru ce platim? pentru bataia de joc ! Pentru romi nu exista taxe si amenzi ! Exista amenintari ca usor o sa are tot islazul sa il faca teren arabil pentru dansul ! A acaparat toata comuna ! Deplasativa domnule reporter la Gavanesti si sa vedem ce are de spus domnul primar Tanase pe care oricum nu il gasesti niciodata in primaria aia.

  Răspunde
 • DACA TOT AVETI SESIZARI PE WATSHAP TELEF REDACTIEI E FOARTE SIMPLU TRREBUIE UN NEPOT NEPOATA SAU EU STIU CINEVA SA FOTO SI SA TRIMITA…..SUCCES E MUUUUULT MAI SIMPLU ASA

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.