Incredibil. Ursul a luat porcul de sub nasul vânătorilor!

1-0 pentru urs după prima etapă a confruntării de la Colți (jud. Buzău) dintre vănători și jandarmerie respectiv Moș Martin.

Aseară, într-un meci jucat în nocturnă, ursul a reușit să-i păcălească pe toți (localnici, vânători, jandarmi etc.).

„Un gospodar din Valea Boului, Gică Popa, ne-a sunat la unu fără zece că ursul e în curtea lui. Ne-am deplasat de urgență acolo, dar nu l-am mai găsit. Apoi, vânătorii s-au deplasa la Muscel, unde au stat la pândă. Acolo a făcut ursul cele mai mari pagube până acum. Din păcate, la trei noaptea ne-a sunat un alt proprietar pentru a ne spune că i-a mâncat ursul porcul. La doar 300 de metri de Primăria Colți. Din nou, când am ajuns acolo, ursul apucase să plece”, a precizat pentru buzoienii.ro primarul din Colți – Pavel Petrișor Rădulescu.

După eșecul din prima etapă, antrenorii au anunțat că pentru etapa a doua vor schimba tactica.

„Nu vom mai sta toți la un loc, ci împrăștiați prin comună. Da, are ursul 1-0, dar campionatul nu s-a încheiat. Eu sper că vom închide conturile noaptea ce va veni și vineri dimineață mă voi fotografia pe leșul lui. Important e că am obținut încuviințarea de la Ministerul mediului pentru suprimarea lui”, a adăugat primarul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Incredibil. Ursul a luat porcul de sub nasul vânătorilor!

  • Cred ca ursul va face 2-0.
    Totusi, ursul are cota 1,7 și vânătorii au cota 4.
    Haz de necaz…

  • Face și 4 – 0 că nu îl prinde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.