Îndemn pentru buzoieni de la cel mai bun primar din România. „Va fi bine!”

Ilie Bolojan e considerat cel mai bun primar din România după minunile înfăptuite la Oradea.

Azi, Bolojan a venit special la Buzău pentru a susține unirea dintre orașul Buzău și comuna Țintești.

„Buzoianule, du-te la vot! Fă-ți această datorie. Te asigur că în anii următori se vor crea condiții mai bune de dezvoltare pentru Buzău. Aceasta e o șansă mare pe care o are Buzăul. Chiar dacă poate orașul Buzău va investi la Țintești ceva bani în anii următori, dividendele, câștigurile pentru orașul Buzău vor fi incomparabil mai mari. Ținteștiul va fi apoi o fabrică, dacă pot spune așa, de dezvoltare pentru orașul Buzău în anii următori”.

Bolojan a spus că a venit la Buzău din trei motive:

„Din respect pentru locuitorii din orașul Buzău, din prietenie față de primarul Toma și, mai ales, pentru a susține această fuziune, un proiect de dezvoltare în care eu cred. Știu că adversarii acestei fuziuni aruncă și cu șopârle, dacă le pot spune așa, dar buzoienii nu ar trebui să credă în ele. La fel am pățit și eu când am încercat să unesc Oradea cu Sânmartin, un fel de Țintești al Buzăului”.

După conferința de presă de la Primăria Buzău, Ilie Bolojan va merge să viziteze comuna Țintești. De la ora 18.00 va fi prezent la dezbaterea de la amfiteatrul din Parcul Tineretului, unde va răspunde întrebărilor buzoienilor.

Conferința de presă poate fi urmărită integral mai jos:

vbnfgvn

loading...

10 comentarii la „Îndemn pentru buzoieni de la cel mai bun primar din România. „Va fi bine!”

 • Nefericită asemănare: Sânmartin cu Țintești. Din păcate, nu este așa. Țintești ești nimic, în schimb Sânmartin este altceva.
  Dacă Bolojan nu a reușit unirea, oare de ce crede Toma că va reuși?
  Bolojan mai bine l-ar învăța pe Toma cum să fie un primar performant. Să afle și Toma cum este să faci administrație publică locală cu puțini angajați, dar performanți, cu fonduri europene, cu bani cheltuiți cu cap și în mod transparent, dar și cu un preț al apei redus.
  Cum se poate așa ceva?
  Apropo, Toma, unde sunt investitorii promiși în campaniile electorale? A, și nu veni cu placa că rata șomajului este redusă la Buzău, pe că asta nu reflectă realitatea. De asemenea, avem nevoie de locuri de muncă bine plătite, nu doar cu salariul minim pe economie.

 • Sânmartin nu este deloc un fel de Țintești al Buzăului ci este localitatea în care se afla stațiunile Băile Felix și 1Mai , o localitate destul de dezvoltată cu mulți întreprinzători , hoteluri, pensiuni ,cu aproximativ 10000 de locuitori educați nu o sărăcie că Ținteștiul.

 • Pe panourile publice apare argumentul: ”mancare sanatoasa”. Sa inteleg ca mancarea sanatoasa va veni din Tintesti? Sa inteleg ca azi buzoienii nu mananca sanatos? Sa inteleg ca nu vin agricultori eco in pietele buzoiene daca Tintestiul nu va fi parte din Buzaul mare??

 • Monstruoasa coalitie: PNL + PSD. O stim, a mai fost, vedem si acum urmarile.
  Comentariul este unic: BOICOT!!!

 • Să facem USL-ul mare!

  Evident, boicot!

 • Am trăit în minciună! Eu credeam că cel mai bun primar din România a fost si este Toma.

 • Auras,dupa Bolojan urmeaza sa vina papa sau un reprezentant al sau ?Vorbeste tu cu don primar, hai ca poate…..

 • Cică urmează să vină și Iohannis să îl susțină pe Toma, dacă Ciolacu și Neagu nu vin.

 • Legenda spune ca TOMA V a descaleca la Cotroceni dupa unirea Buzaului cu Tintesti si acolo va fi cel ce V a infaptui Unirea Moldovei cu Romania… Traiasca Romania Mareee

 • Iohnnis+ ciolacu= love

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.