SUPER OFERTĂ! UN sfert din prețul real!

„Nu fiți fraieri, fiți isteți”, e îndemnul lui Emil Halcu, unul dintre cei mai gospodari administratori de bloc din Buzău.

Acesta are un mesaj pentru locatarii blocurilor cu lift din mun. Buzău.

„Știți cât costă un lift nou la dvs. în bloc ? Vă spun eu. Un miliard de lei vechi. Știți cât vă costă același lift nou-nouț dacă blocul dvs. intră în programul de izolare termică a imobilelor cu fonduri europene ? Doar 250 de milioane! Este suma pe care ați da-o acum doar pentru efectuarea de reparații capitale la liftul vechi. Deci, haideți să fim și noi o dată deștepți și să acceptăm intrarea blocului în programul cu fonduri europene. Unde mai pui că astea 250 de milioane pentru liftul nou, le plătești în rate, cinci ani, cu dobândă zero”, a transmis buzoienilor prin intermediul buzoienii.ro Emil Halcu.

Administratorul de blocuri din Buzău susține că majoritatea lifturilor din oraș se apropie de 50 de ani, vârstă la care trebuie schimbate.

„Să le înlocuim acum, când se poate, la un sfert din prețul real! Altfel, ne vom trezi peste câțiva ani că vom plăti de ne va ustura la întreținere. Mi se pare mană cerească posibilitatea asta de a schimba inclusiv liftul la aceste proiecte de izolare a blocurilor”, a adăugat Halcu.

În acest moment în mun. Buzău se izolează cu fonduri europene șapte blocuri, iar pentru alte șapte s-au semnat contracte (CLICK AICI). Atenție, angajații Primăriei Buzău, întocmesc în aceste zile lista și cu cel de-al treilea val.

Acesta e primul bloc din Buzău unde se va schimba liftul cu fonduri europene. În Micro III, lângă biserica de lemn din vecinătatea zidului Episcopiei

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „SUPER OFERTĂ! UN sfert din prețul real!

  • ” În acest moment în mun. Buzău se izolează cu fonduri europene șapte blocuri, iar pentru alte șapte s-au semnat contracte ”
    domnule TEREACA , fa odata publice BLOCURILE ASTEA CA MAI INEBUNIT CU ELE !!!!!!!!!

  • Pt. dl Ionel. Vedeti ca e la mijlocul articolului un CLICK care vă va duce la informatia solicitată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.