Individ care arunca moloz pe prundul Buzăului, prins în fapt de angajați ai Primăriei V. Pașii

Buzoienii. ro a informat AICI despre dezastrul ecologic de pe prundul râului Buzău din zona trecerii peste tuburi de pe raza comunei Vadu Pașii.

Buzoieni din municipiu, dar și firme cunoscute de construcții, și-au făcut un obicei din a arunca aici deșeurile provenite din demolări.

Lucrători ai comunei V.Pașii au surprins recent, în mijlocul nopții, un astfel de transport ilegal făcut cu o autoutilitară. Respectivul a fost blocat până la venirea poliției din Vadu Pașii.

Pentru a aruncarea ilegală de deșeuri din construcții, edilii din Vadu Pașii au luat decizia de a instala în această zonă mai multe camere de supraveghere care pot filma și în timpul nopții în infraroșu.

Iată mai jos și câteva fotografii cu molozul aruncat ilegal pe prundul Buzăului:

 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Individ care arunca moloz pe prundul Buzăului, prins în fapt de angajați ai Primăriei V. Pașii

 • Pfff ..dar in ultimii 25 de ani ??? Ce au facut ???

 • Un maimutoi !!!! O amenda buna ai trebuie conform legi 215 si se linisteste cu molozul lui si in felul acesta cei din clanul Chijer se mai linistesc !!!!
  Felicitari primariei pt initiativa !!!!

 • Observ ca angajatii primariei Vadu Pasii sunt foarte intransigenti cu cei ce incalca legea !
  Felicitari domnilor , dar ce ne facem cand detinem o casa de vacanta in Vadu Pasii, cand nu locuim acolo, cand tundem gazonul din curte si din afara curtii din strada si respectivele resturi vegetale nu sunt ridicate de cei de la Societatea de salubrizare , desi platesc salubrizarea ???????
  Unde trebuie dus acest gunoi ?
  Cumva in fata primariei ?
  Saptamana trecuta l-am luat in autoturismul personal si l-am dus in oras la o rampa de gunoi, dar eu la Vadu Pasii platesc si teren si cladiri si paza si PSI si gunoi !
  Unde depozitam gunoiul ?

 • Am înțeles că individul prins când deversa moloz în apa Buzăului n-ar fi singurul .Aș fi și eu curios să știu câți dintre ei au fost sancțonați vreodată după ce comiteau această faptă .și dacă da atunci cum ? După părerea mea lucrurile de genul ăsta ar trebui pedepsite foarte grav .Ia gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă toți cei care își construiesc o casă ar proceda la fel ca cetățeanul nostru ?În fiecare an s-ar tot aduna deșeuri și la un moment dat putem fi sufocați de ele ar izbucni epidemii și ieșiririle noastre la iarbă verde ar dispărea de tot .Eu știu că cine greșește trebuie să plătească ,și ar fi bine să se întâmple exact la fel .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.