Inflație de chioșcuri de ziare nefuncționale în Buzău. „De ce nu sunt ridicate ?”. Iată poze

Un cititor, dar și un consilier local, ne-au sesizat în ultimele zile asupra inflației de chioșcuri de ziare nefuncționale din oraș.

„Mergeți doar în centru și veți găsi 4-5 astfel de chioșcuri goale, care ocupă domeniul public degeaba. Primăria ar trebui să se sesizeze și să ridice respectivele chișcuri. Sunt inestetice așa nefuncționale”, a sunat sesizarea către buzoienii.ro.

Pe teren reclamația s-a dovedit întemeiată. În centrul orașului, pe fugă, reporterul a găsit și fotografiat patru astfel de chioșcuri.

Primul pe Bălcescu în apropiere de fântâna arteziană, al doilea în stația de autobuz de la Bisericuța Copiilor, al treilea aproape de CEC și al patrulea la Pomul Verde.

E posibil să mai fie și altele, dacă facem referire doar la centrul orașului.

În ultimii ani, televiziunea, radioul, site-urile și facebook-ul au crucificat presa scrisă, mai ales la nivel național.

Ziarele tipărite au sucombat unul după altul, întrucât până la apariția de a doua zi a ziarului de hârtie, informația este deja întoarsă pe toate fețele la tv și în comentariile de pe facebook și de pe site-uri locale și naționale. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.