Informație bombă publicată de Campus TV

E o informație bombă publicată de Campus TV – CLICK AICI.

Cei doi prieteni, care i-au adus benzina lui Cosmin Dan, ar fi cercetați de procurori pentru complicitate la omor și distrugere!

Dosarul a fost disjuns din cel al criminalului Cosmin Dan. Pentru mai multe informații vedeți CLICK AICI știrea publicată de Campus TV.

Incendiatorul riscă închisoarea pe viață, iar azi la Tribunalul Buzău are loc primul termen al procesului în care procurorii îl acuză pe Cosmin Dan de omor calificat.

Despre cei doi prieteni ai lui Cosmin Dan care au adus benzina, opinia publică s-a întrebat în mai multe rânduri asupra complicității acestora.

Buzoienii.ro a publicat două articole despre acest subiect.

Diverși comentatori i-au acuzat pe aceștia că știau ce avea de gând Cosmin Dan să întreprindă cu benzina, dar totuși i-au adus combustibilul.

„Da, Cosmin a fost prietenul nostru. Dar ne dezicem total de fapta lui. Și noi suntem șocați de ce s-a întâmplat. Nu am avut nicio implicare în crima produsă. Nu e corect fim arătați cu degetul pentru ceva ce nu am făcut. Suntem doar martori în anchetă așa cum sunt încă douăzeci”, au transmis cei doi prieteni către reporterul buzoienii.ro a doua zi după producerea nenorocirii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.