Informație utilă înainte de Paști

E o informație utilă pentru buzoieni înainte de Paște.

Ieri au fost montate cele două containere în care se vor comercializa miei în orașul Buzău:


Cele două containere sunt situate în fața Drăgăicii și au fost deja conectate la utilități: apă, canal, energie.

Sunt deja funcționale, iar în zilele de talcioc vor fi folosite de comercianții de produse lactate și din carne.
Către Drăgaică buzoienii pot ajunge lesne cu autobuzul 10 (electric).

loading...

9 comentarii la „Informație utilă înainte de Paști

 • … dacă nu e electric nu poți să iei mielul?…

  Răspunde
 • Când se va amenaja și un spatiu cu rastel pentru bicicletele cetățenilor care vin cu acestea la târg ? Eventual in coltul acela din lateralul intrarii auto in targ, limită cu Compania de apa . Până acum o lega fiecare cum putea de vechiul gard, care nu era deloc estetic ci doar practic, dar a fost inlocuit de aceste containere !

  Răspunde
 • O astfel de realizare își avea loc pe prima pagina a gazetei unei comune.Vrei sa îți dau eu o știre de prima pagina?Buzăul e pe podium încă la ajutoare sociale,șomaj, salarii minime , lipsa investitiilor importante și migrație economica.Mai vrei?Suntem în top și la consum de stupefiante,lucrătoare în industria sexului ,prețul apei,prețul chiriilor și al apartamentelor.Precum și la numărul de bugetari dați Bucureștiului.

  Răspunde
  • Așa este! Suntem pe primul loc la ajutoare sociale. Sunt familii întregi de conaționali care nu fac nimic. Toată ziua sparg semințe, se duc după cafea in papuci, fac mizerie, tipa, urla,…pe aceștia nu i întreabă nimeni nimic. N au muncit o zi in viața lor… Și primăria și celelalte instituții subordonate se duc periodic sa le strângă gunoiul de pe strada!!!Halal, Și merg cu autobuzul fara nici o jenă FARA BiLET!!! Oare de ce toate astea? Pentru voturi! N o să ne facem bine in veci

   Răspunde
  • Este pe podium la toate nenorocirile, dar este si pe podium la chirii si imobile. Logica dumneavoastra nu tipa de durere cand va aude? Poate ar trebui sa faceti o comparatie cu un oras civilizat si apoi veti observa cu surprindere (sper, ca veti observa), faptul ca suntem mult mai jos la preturi decat acele orase dezvoltate, chiar daca vi se pare mult. Si mie mi se pare ca nu castig destul si ca nu-mi permit sa epatez asa cum ii sta bine unui roman, si traiesc cu impresia ca romanii ( a se citi buzoienii) sunt saraci. Totul se destrama atunci cand ma uit pe strada si vad o gramada de masini noi si scumpe (in crestere de la an la an), sau cand ma uit si vad magazinele pline ochi de cumparatori. Asadar, Buzaul nu o duce chiar atat de rau si de aceea sunt preturile care sunt, pentru ca cererea dicteaza pretul.

   Răspunde
 • Buzăul – un sat uitat de lume – ne bucurăm ca s- a deschis un chioșc unde de vinde brânză și carne.

  Răspunde
 • Sa ne spună și cât a costat investiția,sa arata actele cam cate miliarde

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.