Informație utilă pentru buzoieni pe timpul verii

Informație utilă comunicată buzoienilor de Primăria Buzău pe timpul verii.

În perioadele caniculare, farmaciile din oraș vor funcționa și ca puncte de prim ajutor pentru persoanele aflate în dificultate.

De asemenea un punct de prim ajutor s-a amenajat în incinta Primăriei Buzău – intrare dinspre platou.

comunicat-farmacie

loading...

3 comentarii la „Informație utilă pentru buzoieni pe timpul verii

  • Bine ar fi dacă primăria ar repara și cele 2 cișmele de pe NBalcescu (parcul de la prefectura și parcul de la școală 1). În Crang nu am mai fost de vreo 2 luni. Atunci erau stricate și cele 2 cișmele de până în obelisc. Pe caldura asta te mai dai cu apa pe fata, pe mâini, unii chiar o beau.

  • Cineva sa-i spuna lui Toma sa-l opreasca, pe timpul noptii (24.00-06.00), pe maestrul Benone, care zdrangane neincetat, la ore exacte relative (scuzati, dar niciodata nu bate cu ora oficiala a ROU), din turnul Palatului Comunal, spre disperarea riveranilor… Stiu, lui Tomita nu prea-i pasa, el nu locuieste in zona… Dar noi chiar nu tinem neaparat sa ne trezim din ora-n ora toata noaptea… Are timp maestrul Benny sa-si ia revansa in timpul zilei…
    Hai Buzau…Buzau!

  • De asemenea este absolut necesara suplimentarea bancilor de relaxare de pe Bvd Balcescu. Zona este una preferata de promenada a buzoienilor, cu extindere spre Crang, dar este insuficient echipata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.