Informație utilă pentru călătorii Trans Bus

Din această dimineață, stația de autobuz din dreptul librăriei Alexandria de pe str. Ostrovului a fost desființată.

Autobuzele Trans Bus opresc din nou în stația care deservește Piața Centrală:

În plus, referitor la traficul de pe str. Ostrovului, un lucru bun, circulația nu se oprește când autobuzul e oprit în stație.

E loc pentru trei autovehicule în paralel, autobuz în stație, plus alte două mașini pe cele două sensuri

În concluzie, cei din Primăria Buzău și Poliția Rutieră au găsit până la urmă o soluție acceptabilă pentru traficul din centru în condițiile anulării circulației pe Aleea Trandafirilor și strada de lângă platoul Dacia.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Informație utilă pentru călătorii Trans Bus

  • Deficitari iarasi la trasat benzile. La acel semafor si in directia de mers Libraria Alexandria – Pta industriala de marfuri, o banda este pentru inainte, una doar pentru la stanga, pe str. Tunel. Cum treci semaforul insa, se intampla doua benzi pe acel sens, dintr-una singura pentru inainte, dar din care cea de langa bordura e statie. E o situatie, de la o linie netrasata. Cat era sa mai hasureze si dupa trecere, tot precum un scuar, cativa metri? Autobuzul o tine drept, in statia lui cu refugiu, masinile ocolesc frumos pe stanga, incolonate, pe un singur rand, civilizat, fara care pleaca primul sa taie calea sau cu rugaminti de acordat prioritatea. Nu mai zic ca o banda exclusiv pentru la stanga, pe strada Tunel, e putin cam fortat, parerea mea. Am mai vazut aici postate imagini de pe la Cluj, de curand. Acolo nu le este teama deloc cu marcajele se pare.

    Răspunde
  • Anonimule din pacate pentru buzoieni acolo se mai si gindeste cind se face ceva

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.