Informație utilă pentru mii de buzoieni

E a patra instituție de stat care va funcționa la Galleria Mall, după Judecătorie, Bibliotecă și Evidența Populației.

Noua instituție mutată aici e Direcția pentru Agricultură a Jud. Buzău:

„Agrucultorii” vor funcționa la etajul unu, în vecinătatea Sălii nr. 3 a Happy Cinema:

Direcția Agricolă s-a mutat aici după ce proprietarul imobilului de pe str. Victoriei (Asociația Femeilor Ortodoxe, filiala Buzău) n-a mai dorit prelungirea contractului de închiriere.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Informație utilă pentru mii de buzoieni

 • Dacă muta și primăria – partea administrativă aici, ce se putea întâmpla rău?
  – Orașul scutea banii cu noua construcție din Bazar iar vechea clădire, reabilitată, putea fă redată scopului inițial (sau unul dintre ele), acela de teatru municipal.
  – Accesul era facil pentru cetățeni; Locuri de parcare la discreție.
  – Funcționare imediată.
  – Apărea astfel un centru instituțional pe formatul ”mall”, ”ca la Oradia” (motivul care a stat la baza noii construcții).
  – O clădire fantomă devine animată, se plătesc în continuare impozitele, că nu se închide – oricum Galleria de la Buzău a fost construit pentru portofoliul proprietarului, nu pentru profit imediat ori direct.
  Dacă mutau și CJ-ul, deja eram prea eficienți energetic, administrativ, economic, social, aspecte de neimaginat la Buzău.

  Răspunde
 • Nu prea aveau ce cauta buzoienii pe acolo.
  Era o institutie destinata celor cu terenuri agrocole ce cer ajutoare sociale sub pretextul detinerii de terenuri agrocole, majoritatea fiind marii detinatori de terenuri agrocole din judet care oricum sunt foarte bogati.
  Majoritatea buzoienilor nici nu aveau la cunostinta ca exista o astfel de institutie si cati bani au pe mana cei din institutie.

  Răspunde
 • In Buzău instituții importante au ajuns să funcționeze într-un container, care nu are nici scări, in care plouă, iarna e frig și vara te sufoci, la marginea orașului! Mulțumim din inimă autorităților statului care se „implica” in încasarea unor chirii, nu tocmai modice, de către o persoană fizică, care lunar încasează peste 100 000 euro fara un minim necesar de investiții în utilități !

  Răspunde
 • Nu stiu ce frig viseaza Cristi cel de mai sus, probabil e venit din desert unde tot anul are temperaturi caniculare de i se pare frig in mall acolo.
  De prostia ca n-are scari ce sa mai zici, e clar ca n-a intrat niciodata in cladire.
  Iar mall-ul nu e detinut de o persoana fizica ci de o persoana juridica, care l-a preluat in urma falimentului dezvoltatorului initial care era tot persoana juridica.
  Cat despre sume, sa stea linistit ca si inainte institutiile astea stateau in chirii scumpe prin niste maghernite vechi si plateau chirii pe maghernitele alea catre tot felul de ONG-uri care au pus mana pe cladiri sub pretextul ca sunt reprezentanti ai rasei X, ai cultului Y, ai mostenitorului Z. Diferenta e ca ei inainte nu stiau ca acele institutii stateau in chirii scumpe si aveau impresia ca institutiile alea sunt proprietare pe cladirile in care functioneaza doar pentru simplul fapt ca ei toata viata au vazut in cladirea aia institutia respectiva.
  In oras pana si gradinite sunt in cladiri la care se platesc chirii de mii de euro.

  Răspunde
  • E așa de cald in Galleria Mall de scoți limba.. In privința scărilor, oricine a fost macar o data in Galleria Mall a putut observa că scările rulante nu funcționează și nu exista nici un alt tip de scara lângă cele rulante așa cum prevede legea! In ceea ce privește vechiul sediu al instituțiilor in cauză, tot cetățeanul știe că acestea nu au fost în maghernițe așa cum susține domnia sa. Biblioteca județeană a funcționat într-o clădire somptuoasă de pe Bd Unirii, Judecătoria Buzău într-o super clădire unde de altfel este Tribunalul Buzău și nu plătea chirie. La fel și restul instituțiilor. Și da, poate că este o perioadă juridică în spatele contractelor,dar acea firma ca toate firmele are un reprezentant legal. Că a fost Eurosting Buzău știm cu toții.. că acum este cine este nu contează fiindcă chiriile încasate sunt foarte mari! Câștig mare cu investiție minimă in condiții precare!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.