Informație utilă pentru mii de buzoieni

Informație utilă pentru cele câteva zeci de mii de buzoieni aflate în facturare directă cu Compania de Apă (din cei 260.000 de buzoieni din aria de acoperire).

De câteva zile buzoienii au posibilitatea de a-și achita facturile la apă și canal prin folosirea automatelor din rețeaua SelfPay. Se evită astfel drumul până la sediul Companiei de Apă (și alte oficii de încasare).

SelfPay deține o rețea de peste 50 de stații de plată în jud. Buzău (5000 în toată țara), disponibile în Carrefour, Kaufland, Profi și alte centre comerciale, benzinării sau magazine de proximitate. Vezi LISTA mai jos (click pe săgeată pt. pagina următoare).

08_Lista_Locatii_Buzau

Recent, Compania de Apă Buzău a încheiat un parteneriat cu SelfPay, rețea care oferă cel mai rapid și modern mod de plată a serviciilor de apă și canalizare (realizabil prin doar câteva atingeri de ecran), fără niciun comision suplimentar pentru consumatori.

“Prin parteneriatul cu SelfPay Compania de Apă se inscrie în linia digitalizării și, implicit, a simplificării interacțiunii Client-Companie.

Tranziția de la modul de efectuare a platilor la ghisee către tehnologiile moderne de plată a devenit o normalitate a epocii în care trăim, iar noi ne dorim să le oferim clienților noștri cele mai noi și mai moderne posibilități de plată existente pe piață”, a declarat Simona Mariana Săvulescu, Director General al Companiei de Apă Buzău.

“Ne bucurăm să anunțăm un nou parteneriat cu un jucător regional important în segmentul de furnizare de servicii publice, prin care oferim clienților posibilitatea de a câștiga timp prin efectuarea plăților la oricare dintre cele peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay.”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

Locuitorii din județul Buzău își pot plăti în rețeaua SelfPay, pe lângă serviciile de alimentare cu apă și de canalizare, peste 150 de servicii din sectoare tot mai diverse, de la utilități, telecomunicații, taxe și impozite, la bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, monedă electronică, rovinietă și divertisment.

Despre Compania de Apă Buzău

Compania de Apă Buzău este operatorul regional al serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din jutețul Buzău, fiind înființată cu scopul operării unitare a serviciilor și realizarea unei infrastructuri edilitare moderne la nivelul ariei de operare.

Obiectul de activitate al Companiei de Apă Buzău constă, în prinicipal, din:

* captarea din sursele de suprafață și subterane a cantităților de apă necesare;

* tratarea apei pentru a-i asigura calitatea impusă de normative si standarde;

* asigurarea transportului și distribuirea apei potabile consumatorilor;

* colectarea, transportul și epurarea apelor uzate.

Compania de Apă Buzău asigură alimentarea cu apă a 33 de Unități Administrativ Teritoriale, iar rețeaua de canalizare deservește 12 Unități Administrativ Teritoriale de pe raza județului Buzău.

Despre SelfPay

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România. În prezent, rețeaua SelfPay numără mai mult de 5.000 de Stații de Plată, cu peste 150 de servicii disponibile. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazine le sunt deschise.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.