Informație utilă. S-a înființat un drum paralel cu drumul județean (DJ 203K)

E o informație utilă pentru localnicii din Mărăcineni și pentru cei care tranzitează des DJ203K.

Primăria Mărăcineni a început amenajarea unui drum paralel cu drumul județean care poate fi folosit în caz de blocaj ori trafic intens.

Un capăt al drumului (sensul spre Buzău) e postul de poliție din Mărăcineni, iar celălalt capăt – podul de la Mărăcineni (mai exact bucla de sub pod) – vezi foto mai jos.

În imaginea de mai sus, porțiunea cu negru e asfaltată, iar cea cu roșu în pregătire. Pe o parte din segmentul cu roșu Primăria Mărăcineni a pus criblură.

Dumitru Constantin, administrator public Mărăcineni: „Partea neasfaltată va avea criblură pe toată lungimea. Noul drum va fi îmbunătățit de firma care modernizează DJ 203K. Trebuie amenajat pentru a fi folosit ca soluție de rezervă când se vor relua lucrările pe DJ203K și, mai ales, după ce se va demola podul „de la Mangă” pentru a se construi altul mai lat”.

Drumul a fost lărgit zilele trecute

Primăria Mărăcineni a amenajat un drum pietruit și pe partea cealaltă a drumului județean, între unitatea militară (poligon) și strada Principală.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.