Înfrumusețare a zonei centrale a Buzăului. Vezi galeria foto

Sunt lucrări de câteva săptămâni în centrul Buzăului în zona Mc Donald’s – Parcul Sf. Îngeri.

Circulația auto dinspre Bd. Unirii înspre Aleea Trandafirilor a fost oprită (și invers), iar o partea din carosabil câștigată va fi transformată în spațiu verde.

„Vom aduce pământ de flori, vom planta gazon și câțiva copăcei”, a anunțat Dumitru Toader, director tehnic la Urbis Serv.

Un mic spațiu verde, inclusiv cu o arteziană, se dorește a se amenaja și lângă poșta veche.

Din păcate, dorința municipalității a fost temporar blocată după ce s-a aflat că spațiul din fața Optimed și Catena nu mai este public, ci privat.

Municipalitatea dorea și parțial a reușit să înfrumusețeze zona după montarea de pavele și asfaltarea noii parcări care va deservi piața și zona centrală (vezi foto mai jos).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „Înfrumusețare a zonei centrale a Buzăului. Vezi galeria foto

  • CÂT MAI MULTE SPAŢII VERZI SĂ AVEM în Buzău ! Asta să fie mereu preocuparea nr. 1 a primarului Toma.
    Pentru că astea sunt cheia FRUMUSEŢII, dar şi a SĂNĂTĂŢII, oricărui oraş !

  • Nu ați plantat un pom în 30 de ani de PSD la buzau, ar fi timpul sa va gândiți la sănătate prin oxigenare nu intoxicare cu clor ca in al doilea război mondial…la copii nu va gândiți ca inhalează noxe peste noxe? Ca în ultimii ani ati distrus zeci de spatii verzi ca să ridicați clădiri ilegal, sa faceți parcări peste parcări, ați umplut nordul și sudul de beton cu Mall uri…dar verde NIMIC….acum va dati mari cu 1 m de gazon HaHa, in fata McDonalds era spațiu verde .?!

  • Recentele întâmplări prin care trece o întreagă planetă demonstrează că viitorul acesteia, mai devreme sau mai târziu, va fi … VERDE !… Nici cel mai perfid virus nu rezistă la aer nepoluat și curățenie , iar primii pași, omul i-a făcut … pe jos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.