„Îngenunchez în fața voastră, dar nu am acceptat să stau în genunchi în fața lui Dragnea și să-i execut ordinele” (P)

Mihai Tudose i-a lăsat mască pe pensionarii care își fac veacul pe băncuțele din parcul Sf. Îngeri.

„Eu îngenunchez în fața voastră, dar nu am acceptat să stau în genunchi în fața lui Dragnea și să-i execut ordinele”, a spus și făcut fostul prim-ministru.

Gest care i-a cucerit definitiv pe cei prezenți, prin simplitate, naturalețe, fermitate și tărie de caracter.

Ulterior, Tudose a vizitat și Piața Centrală, unde a cumpărat roșii românești și miez de nucă.

Fostul prim-ministru a stat de vorbă deopotrivă cu producători și cumpărători deopotrivă, asigurându-i că PRO România, după  ce va veni la Guvernare, după alegerile europarlamentare, va salva agricultura românească prin proiecte care să atragă bani europeni.

Mai înainte de piață, Tudose a trecut și pe la talcioc. Tip cultivat și cu apetit pentru citit, Tudose s-a bucurat că a găsit la talcioc și un vânzător de cărți vechi printre atâtea alte lucruri scoase la vânzare. Brăileanul a cotrobăit prin lăzile cu curți și la final a cumpărat câteva volume.

Opinii buzoieni

„Un tip deschis, jovial, mi-a plăcut de el că a venit, deși a fost prim-ministru, fără niciun bodyguard după el”

„Am schimbat câteva vorbe cu el, e un tip deștept, a făcut câteva corelații interesante între Brăila și Buzău”

„A fost cel mai bun prim-ministru al PSD. Păcat că a fost dat afară”

Tudose a fost însoțit pe parcursul vizitei la Buzău de Marian Neacșu (șeful de campanie al Pro România), Felix Rache (coordonator Pro România – jud. Buzău) și Viorel Dobre (coordonator Pro România – municipiul Buzău).

Tudose este candidatul pentru europarlamentare susținut de Pro România Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Îngenunchez în fața voastră, dar nu am acceptat să stau în genunchi în fața lui Dragnea și să-i execut ordinele” (P)

  • Vin din părți ăștia la guvernare, mai ales după europarlamentare. Un partidulet de 8%, cu vise mari. Poate or sa vină cândva, dar mai durează!

  • Nu vor ajunge niciodată la guvernare cu puțoi ca Daniel Constantin și alți firimituriști. Unii, printre care și Mihai Tudose se vor întoarce în PSD ca Nicolicea care a pribegit un timp pe la UNPR. PSD e greu de destructurat. Ciolacu pare să fi înțeles asta și nu a plecat deși semnase și el scrisoarea contra lui Dragnea. Dragnea nu e cel mai strălucit lider social democrat, cum nu au fost nici Geoană și nici Ponta. Dar partidul care a mai avut grijă și de cei mulți nu a putut și nu va putea fi dezmembrat prin dezertări episodice. După dispariția partidelor de doctrină națională: PSM,PUNR,PRM,PDAR, singurul partid care mai ține cât de cât și cu țara a rămas PSD. Olguța Vasilescu a învățat lecția naționalismului luminat de la sursă și arată că nu a uitat-o.

  • Sceptic , Vor veni si vor face treaba buna !!!! 8% AZI 30-45% Maine …2024 va fi anul PRO Romania

  • Pixelul tricolor……… Crezi tu asta !!! Niciodata nu va mai exista Tudose in PSD ….SI DA , vom destructura PSD-ul , va ramane o amintire , o poza cu dinozauri ….Pro Romania este VIITORUL POLITICI ROMANESTI !!!

  • Asta e partidul Pro-Bruxelles, nu Pro-Romania. Nu are aceeasi strategie de ura fata de romani, afisata direct, ca pe vremea PDL, dar sunt condusi tot din afara, prin intermediul SRI. Ponta avea numai dosare pana sa se faca „baiat bun”, acum nu mai e „Puie Monta”, e mare om de stat. Cozi de topor si santajati.

  • Uitati-va bine la politicienii care umbla acum pe strazi si faceti poze cu ei ! N-o sa-i mai vedeti pana la urmatoarea campanie electorala ! Scuipati-i sau pupati-i acum cat aveti ocazia!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.