Îngrijorare în județ după ultima măsură luată de Grindeanu. Nu mai vin banii! Proiecte blocate!

Îngrijorare maximă în primăriile din județul Buzău. Premierul Sorin Grindeanu a anunțat, într-o declaratie de presă-fulger la Guvern, că a blocat împărțirea de către Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltarii și mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, a banilor din Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) 2.

E vorba despre proiecte de 2 miliarde de lei, pe care Shhaideh anuntase vineri ca urmează să-i împartă primarilor și șefilor de Consilii Județene.

Grindeanu a anuntat ca a demis toti secretarii de stat, secretarul general si pe adjunctul sau din Ministerul Dezvoltarii.

„Sevil Shhaideh a avut la dispoziție 5 luni să facă ceva și nu a făcut nimic. Acum o lună și jumătate am avertizat-o că sunt întârzieri nepermise. Nu accept ca acest program să fie folosit în scopuri politice și nu am de gând să tolerez așa ceva, așa ca am semnat ordinele de demitere pentru toți secretarii de stat și toți secretarii adjucți de la Ministerul Dezvoltării. De azi, Sevil Shaidehh nu mai poate semna niciun fel de act care să aibă legatură cu PNDL. Am făcut acest demers pentru a bloca eventualele abuzuri și nu pentru a bloca programul. O invit luni pe doamna Shaidehh la o discuție ca să-mi comunice stadiul tututor programelor aflate în derulare. Știu că este un om care în final, va respecta legea”, a conchis Sorin Grindeanu.

Decizia lui Grindeanu cu siguranță că nu le convine primarilor PSD din Buzău, care se pot trezi cu proiectele importante pentru comunitate aruncate în aer.

În aceste condiții, aceștia vor fi miercuri suporterii moțiunii de cenzură, astfel încât Grindeanu să fie îndepărtat, iar Sevil Shhaideh să revină la Ministerul Dezvoltării. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.