Îngrijorare într-o comunitate din Buzău după apariția acestui zvon

E un zvon care circulă de mai bine de 24 de ore în satul Sudiți din comuna Poșta Câlnău.

Conform acestuia un individ condamnat la închisoare pentru violarea unui băiețel – ambii sunt din satul Sudiți – ar fi fost eliberat înainte de termen – după patru ani de temniță.

Mai mult, deși ar fi fost eliberat condiționat, acesta nu s-ar fi prezentat la poliția din circumscripție pentru a fi integrat în programul de probațiune.

Zvonul a ajuns și la urechile polițiștilor din zonă care au sunat-o aseară pe mama copilului pentru a o întreba dacă l-a văzut cumva pe violator.

„Nu, nu l-am văzut, dar acum sunt îngrijorată. Individul e bolnav. N-a făcut ce-a făcut doar cu fiul meu, ci a încercat și cu alți băieței înainte. În cei patru ani care au trecut de atunci, băiatul meu a reușit, în urma unui tratament îndelungat, să treacă peste acea traumă. Mie teamă de ce se va întâmpla în mintea lui când se va întâlni cu el pe stradă. În această seară, chiar înainte să mă sunați dvs., am sunat eu la poliție să aflu noutăți. Din câte mi-au spus cei de la post, informația eliberării nu e deocamdată confirmată. Lor, la postul de poliție, nu le-a parvenit nicio hârtie de la penitenciar”, ne-a declarat mama copilului.

Pe violator îl cheamă Cristian Opincă și ar fi ieșit înainte de termen din penitenciar în urma recursului compensatoriu. Băiatul e al unui cunoscut sportiv din Poșta Câlnău. Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Cum s-a făcut de râs Geanina Văsâi, în cazul aleii de acces în Crâng CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Îngrijorare într-o comunitate din Buzău după apariția acestui zvon

  • De ce se plang cand au votat PSDragnea. Au vrut PSDragnea, atunci sa pregateasca masa si serbarea pentru infractori sa ii primeasca cum se cuvine in sat. Doar pentru asta au votat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.