Inima buzoianului de 23 de ani a bătut ieri ultima dată

A fost ultimul sărut și ultima îmbrățișare pentru cei doi tineri îndrăgostiți din Buzău.

După câteva ore, Cristi se răsturna cu mașina – noaptea – pe drumul dintre serviciu și casă. Ieșise de la schimbul doi de la Ductil și mergea acasă la Maxenu. A luat-o prin Odaia Banului, pentru că asfaltul e mai bun. Numai că pe acolo mașinile trec rar, mai ales noaptea.

Abia dimineață, la ora 07.00, un trecător a văzut mașina răsturnată și a sunat la 112. Prea târziu pentru Cristi.

„Pacientul este în comă, politraumatizat, cu leziuni la nivelul extremității cefalice, dar și toraco-abdominale. Va fi transferat cu ambulanța cu medic la Spitalul Sf Pantelimon din capitală”, au fost informațiile venite d ela UPU în acea dimineață.

Cristi nu și-a mai revenit, n-a mai vorbit niciodată. Avea rare momente în care mai deschidea ochii și răspundea la stimului. De două săptămâni a fost adus la spitalul din Buzău. Iar ieri inima lui a bătut pentru ultima dată.

Pentru că se iubeau și erau fericiți împreună, Cristina i-a scris lui Cristi, după sărutul din tunelul de lumini, poezia de mai jos.

„Aşa e de bine
când mă gândesc la tine.
Am un foc în inima mea
că aşa amară e dragostea.
Să iubeşti e tare greu
şi uneori amar e sufletul meu,
dar tu eşti ce mi-am dorit,
chiar e bine să fii iubit.
Am trăit clipe ce nu le voi uita
şi niciodată nu voi regreta.
Vreau să mă ascunzi în sufletul tău
şi să mă alinţi când mi-e greu.
Iartă-mă atunci când mai greşesc,
dar niciodată nu vreau să te rănesc.
Să mă priveşti când te privesc,
cu vorbe dulci îţi spun că te iubesc!❤”


„Dumnezeu sa te ierte suflețel bun… Încă nu îmi vine sa cred ca ai plecat asa devreme dintre noi… Nu te voi uita niciodată! 😭😔”

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cu-prietena.jpg

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Inima buzoianului de 23 de ani a bătut ieri ultima dată

  • Ea (pentru ca nu i merita nici măcar ai fi rostit numele) nu are ce cauta alături de el în acesta poveste. Interesați-vă mai întâi cine este și ce s a întâmplat și abia apoi să spuneți ceva despre el.

  • Această ființă umană nu merită a fi catalogată ca fiind ” iubita lui” sub nicio formă. Această “puștoaică” nu la iubit niciodată, “ba” chiar mai mult “l-a uitat” inainte să-l fi cunoscut cu adevărat!
    Un băiat prea tânăr, bun si cinstit! Nu merită nimic din toate astea..asa ca, schimbați știrea sau “delete”…provoacă durere familiei și prietenilor.

  • Asa e eu sunt unul dintre ceii mai bunii prieteni ai lui ca frații și nicii măcar nu la iubit! Alta poza nu ații găsit va rog sa o ștergetii ca nuș are rostul cu aceasta fata.!.,

  • Mi.am dat seama de ea!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.