Inițiativa PSD, votată: „Minorii nu vor mai putea cumpăra țigări electronice”

„Am fost coinițiator la proiectul de lege prin care se interzice vânzarea către minori a țigaretelor electronice”, a anunțat ieri Romeo Lungu pe facebook.

Deputatul buzoian a adus și vestea bună: „Proiectul a fost adoptat de Camera Deputaților”.

După promulgare, vânzătorii vor avea obligația de a le cere cumpărătorilor cartea de identitate în scopul verificării vârstei. În caz contrar comercianții riscă amenzi, suspendarea și chiar închiderea activității

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Inițiativa PSD, votată: „Minorii nu vor mai putea cumpăra țigări electronice”

 • Pe când votează PSD-ul o lege prin care firmele politicienilor sa nu mai acceseze contracte cu statul ci exclusiv private ?
  Că treaba asta are deja consecințe financiare deosebit de nefericite încă demult, nu va avea în anii următori…

  Răspunde
 • Legile astea sunt valabile numai in mediul urban ca in rural , mai ales la asa zisele buticuri , minorii cumpara tigari , alcool sau mai nou energizante fara nici o restrictie . Oare legile se aplica selectiv ?

  Răspunde
 • In discoteca City….stiti voi care….se vinde alcool, se vand tigari, SE VAND DROGURI. La liber si de catre personalul clubului !!!!!
  Si nimeni nu „vede”, mai ales patronul care este mai mereu alb pe la nas…., dar facem declaratii pompoase inainte de alegeri ….
  Societate bolnava.

  Răspunde
 • Cam pute a promovare electorala, chiar era necesar „Initiativa PSD”? Putea fi doar un articol despre lege, nu era absolut niciun motiv pentru care sa apara preaslavitul PSD, care mai nou s-a unit cu PNL formand FSN v.3. Faceti o treaba buna cand vine vorba de stiri despre Buzau dar sa fim seriosi, parca prea este pus intr-o lumina extraordinara PSD ul si primarul Toma (care da, face multe lucruri bune dar cand greseste nu vad sa fie vreo critica pe aici). De alte partide nu se aude nimic, mai ales hAUR care isi face promovari nesimtite pe unde apuca.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.