Înjurături și amenințări de la Doru Muzgoci către candidatul Pro România Nehoiu

Derapaj al cunoscutului politician de pe Valea Nehoiului – Doru Muzgoci.

Fără a ști că este înregistrat, Muzgoci l-a sunat pentru a-l înjura și chiar amenința cu bătaia pe Mihail Vlădescu, candidatul Pro România la Primăria Nehoiu.

Vezi mai jos înregistrarea convorbirii pusă azi la dispoziție presei de Felix Rache:

Muzgoci a fost șef al Pro România pe Valea Nehoiu, dar a demisionat din partid în urmă cu câteva zile. Se pare că Muzgoci este nemulțumit că gestul său de a demisiona nu a fost urmat și de alți membri de pe Valea Buzăului.

Felix Rache: „Niciun partid nu poate să susțină astfel de personaje”

După ce înregistrarea a ajuns la mass-media buzoiană, Felix Rache, președintele Pro România Buzău a avut următorul comentariu.

„În rândul partidelor politice nu trebuie să existe oameni care să amenințe și să bată cetățenii.
Niciun partid nu poate să susțină/să promoveze astfel de personaje cu derapaje grave.

Vorbim despre acest episod, pentru ca este de datoria noastra sa ne apărăm colegii. Noi trebuie sa protejăm integritatea candidatului nostru și a celorlalți membri.

Deși au trecut saptămâni bune în care ne terorizează membrii, am crezut că este doar un om rănit care atunci când a ales sa plece, nu l-a urmat nimeni.
Ne așteptam să încerce marea cu degetul, să agite puțin apele… Însă e cu totul și cu totul altceva să ameninți un candidat la primărie și să hărțuiești, fără încetare, membri și colegi cu care ai lucrat”.

UPDATE: Reacție Doru Muzgoci:

„E un nesimțit Mihai Vlădescu dacă a făcut publică o convorbire privată. O să-l dau în judecată. E drept, mi-am ieșit din pepeni, se mai întâmplă. Îmi cer scuze celor care vor fi deranjați de limbajul meu. Lui Mihai Vlădescu îi mai transmit că e urât să muști mâna celui care te-a ajutat. Dar, asta e, mergem mai departe”

loading...

7 comentarii la „Înjurături și amenințări de la Doru Muzgoci către candidatul Pro România Nehoiu

 • Așa discută politicienii între ei.
  Ne mai mirăm de ce avem țara asta…

 • ,,niste tarani ,, !

 • Individul acesta Muzgoci Doru , injura si jigneste pe toata lumea.

 • Nu este niciun derapaj. Așa se face politica la noi.

 • Mai gretos mi se pare gestul aluia care inregistreaza ca sa dea la presa. Probabil se vor feri toti sa vorbeasca deschis cu el mult timp.

 • Ipochimenul cu mustață putea să-și dea seama că este înregistrat de la primele onomatopee. Orice om normal la cap care este înjurat și n-are chef să răspundă la înjurături închide telefonul. Lătrăului i-a sărit muștarul că l-a luat interlocutorul la per tu. Probabil dorea să i se adreseze cu pluralul englezesc în timp ce slobozea pe gaura gurii bucăți de plăcuțe suedeze!
  Nu i se poate reproșa nimic victimei, cum că a dat pe goarnă la presă. Victima a fost sunată, nu ea a inițiat convorbirea, și oricum, mai toată lumea folosește aplicația ACR, aplicație care înregistrează automat toate convorbirile date sau primite.
  Romașcanu, în schimb, a fost înregistrat în timpul unei discuții care nu era telefonică. Este o cu totul altă speță. Acolo cineva îi purta sâmbetele în ziua de vineri.

 • Aștept opinia lui Rache la primirea lui Muzgoci în Pro România! Tot cam așa vorbea Rareș Bogdan despre migratorii din PSD și acum PNL racolează PSD-iști! Toți sunt la fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.