Înscrie-te la Liceul Henri Coandă! Internat gratuit, cantină, două săli de sport, teren de fotbal cu nocturnă. Specializări în transporturi, construcții și instalații

La începutul lunii iulie absolvenții clasei a opta vor trebui să opteze pentru liceul sau școala profesională la care își vor continua studiile.

Liceul Tehnologic Henri Coandă, fost CFR, vine în întâmpinarea lor cu condiții de care concurența nu dispune.

Unitatea de învățământ beneficiază de cantină la care elevii pot lua masa, internat gratuit pentru cei din mediul rural, două săli de sport, un teren de fotbal cu nocturnă, un parc interior și un centru de documentare și informare unde elevii  pot primi sprijin de la cadrele didactice și în afara cursurilor (vezi galerie foto). 

Pentru anul școlar 2017-2018, liceul de pe strada Horticolei are 28 de locuri la specializarea Tehnician Transporturi și tot atâtea pentru cea de Tehnician Desenator pentru Construcții și Instalații, ambele cu mare căutare pe piața muncii. 

Liceul are colaborări cu importanți agenți economici buzoieni, precum Concas SA, Vae Apcarom, Eximprod și Liciu Con, astfel încât la finalul celor patru ani de studii, absolvenții care se vor ține de carte vor avea locuri de muncă asigurate.  

Tehnicianul transporturi se va putea angaja la firmele de profil pentru întreținerea și repararea autovehiculelor, dar și pentru coordonarea și monitorizarea transporturilor.

Tehnicianul desenator va ști la finalul celor patru ani să execute manual sau cu ajutorul softurilor de profil desene tehnice specifice construcțiilor și instalațiilor, va putea lucra în firme de proiectări, de construcții sau în comerțul specializat (Dedeman, Praktiker etc.).

Absolvenți cu renume ai Liceului Henri Coandă: Cristian Șichet – pilot TAROM, Romeo Iamandi – arbitru internațional de handbal, Conel Burada – ministru al Transporturilor, Eugenia Vrapciu – director al Muzeului Județean, Ciprian Tirizică – primar Unguriu, C-tin Marafet – poet și prozator, Nela Wamsiedel și Virginia Alexe – Inspector Școlar General etc.) 

Tot pentru anul școlar 2017 – 2018, Liceul Henri Coandă va școlariza 28 de elevi pentru profilul Instructor Sportiv – Fotbal. 

Cristian Lupu, profesor de sport: „Niciun liceu din Buzău nu se poate lăuda cu o bază sportivă precum cea a nostră”

Două clase cu câte 28 de locuri Liceul Henri Coandă propune și pentru Învățământul Profesional (Școala Profesională). Cele două specializări au de asemenea căutare pe piața muncii:

Electromecanic utilaje și instalații industriale

Mecanic echipamente hidraulice și pneumatice  

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.