Înșelăciune, deturnare de bani, pagubă de 600 mil. lei vechi

„La această oră, ofițeri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Buzău efectuează trei percheziții domiciliare într-un dosar cu mai multe părți vătămate, în care sunt derulate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals și uz de fals” – informează IPJ Buzău.

Faptele au fost comise în perioada septembrie 2019- ianuarie 2020 prin interpunerea pe site-ul burselor de transport în locul transportatorilor/ cumpărătorilor și deturnarea sumelor de bani în contul unor societăți fantomă.

Prejudiciul este estimat la acest moment la peste 60 000 lei.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „Înșelăciune, deturnare de bani, pagubă de 600 mil. lei vechi

  • Dorel de la Antonia Spedition, firma ce are Peco MOL langa Tinta a dus in faliment multi transportatori din Buzau si tara. Pagube de miliarde de lei vechi pe saptamana. Plangeri penale etc degeaba de aninde zile…

  • Si fapta care este pana la urma, ca din citatul mov intelegem ca sunt anchetati ca au facut afaceri de tip intermediere, lucru care e permis, majoritatea firmelor de pe planeta cu asta se ocupa, cu intermediere. In ziua de azi banii cei mai multi se fac din intermediere.

  • Prejudiciul e de 60.000 de mii lei, un pic peste .. iar dobitocul are o fostă nevastă prin Italia care “cică” i ar fi făcut cheie .. e la beci 24 de ore ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.