Instituții degeaba. N-au văzut, n-au auzit

Cornuri fie mucegăite, fie tari. Biscuiți fără gust, nisipoși, la fel de tari. Sunt reclamațiile elevilor și părinților de la mai multe unități de învățământ din mun. Buzău – după începerea școlii.

Cazul a fost tratat mai pe larg de Campus TV (CLICK AICI).

Problema a fost pusă azi în Colegiul Prefectural de Carmen Ichim. Din păcate, cu excepția ISJ, celelalte instituții cu responsabilități pe această linie fie n-au avut habar, fie n-au luat nicio măsură.

„Măi, oameni buni, dar voi n-ați văzut măcar în presă ? Ar fi trebuit să vă autosesizați”, i-a certat Carmen Ichim pe directorii DSP, OPC și DSV Buzău.

În aceeași speță, șeful CJ Buzău a recomandat reprezentanților școlilor să refuze „marfa”, în cazul în care observă că produsele nu sunt conforme și apoi să sesizeze instituțiile enumerate mai sus.

Florina Stoian, inspector șef ISJ Bz: „Noi am vorbit cu producătorul, i-am reclamat problema, dar a doua zi a fost la fel”

Cristina Ungureanu, director DSP Buzău: „Am efectuat controale, dar n-am constatat produse neconforme”

Adonis Dragnea, director DSV: „Trebuie că e de la producător. S-au mai auzit de cazuri în care au ambalat cornul cât încă era cald. D-asta a mucegăit”

Mai multe amenzi pot duce la rezilierea contractului cu firma din Turda, în cazul în care SC Logistic Media Pop Art SRL nu găsește de cuviință să-și îmbunătățească serviciile.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Instituții degeaba. N-au văzut, n-au auzit

  • Măria Sa, Sfânta Spaga, Auraş! Probabil nu a ajuns peste tot ci doar in anumite puncte, de aceea s-a si sesizat cineva!

  • Vedeti daca nu se poate sa se faca un contact cu o firma din Satu Mare. De fapt cat dai, atata merita copii si nepoti nostri.

  • Mie imi miroase a incercare de a scoate aceasta firma din judet, pt ca daca dovezile erau CLARE si MULTE se putea rezilia contractul INSTANTANEU. Neexistind aceste dovezi, desi s-au facut reclamatii la institutiile de control, NECONFIRMATE, se incearca prin media crearea unui curent de opinie impotriva firmei. NIMIC NOU SUB SOARE,suntem in Romania. Sa fie clar, DACA ABATERLIE EXISTAU si era simplu de de dovedit la ZECILE DE MII DE CORNURI distribuite zilnic, CONTRACTUL PUTEA FI REZILIAT fara tantam mediatic.

  • Tot programul e o bataie de joc si nu are alt scop decat deturnarea banilor publici in buzunare private. Ar trebui desfiintat programul, cu banii astia se pot face multe alte lucruri utile pentru elevi, nu are nimeni nevoie de mancarea de animale vanduta la pret de caviar, ca ce dau ei acolo ajunge, la animale, o iau si o dau la caini, pisici, porci sau pur si simplu ajunge la groapa de gunoi RER.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.