ÎNTÂLNIRE GRINDEANU – TOMA LA PRIMĂRIA BUZĂU. IATĂ CE A DECLARAT PRIMUL MINISTRU DESPRE RAM ȘI COMPANIA DE APĂ

Vizită surpriză azi la ora 10.00 a prim-ministrului Sorin Grindeanu la Primăria Buzău. Însoțit de Marcel Ciolacu, șeful executivului a vorbit preț de aproape o oră cu primarul C-tin Toma. La final, pe treptele primăriei, Grindeanu le-a declarat jurnaliștilor:

„A fost o întâlnire interesantă, mi-au plăcut lucrurile pe care le-am auzit de la domnul Toma.

Am vorbit despre Parcul Crâng, despre Consiliul de Dezvoltare Economică, despre societatea locală de termoficare, despre ideea primarului de a sprijini transportul din municipiu către comunele din jur și despre Compania de Apă.

În privința ultimei voi trimite aici Corpul de Control al Primului Ministru. Referitor la societatea de termoficare vă pot spune că nu sunt probleme doar la Buzău, ci în toată țara. Aici va trebui să avem discuții serioase și să elaborăm o strategie la nivel național.

Știu cum s-a procedat până acum, la câțiva ani venea guvernul și fie ștergea din datorii, fie aloca zeci sau sute de miliarde pentru finanțarea activității.

Nu știu dacă vom mai aloca bani, probabil că da, cel puțin până când vom elabora acea strategie”.

Mai apoi, Grindeanu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre blocurile cu bulină, despre numirea prefecților, șomaj etc.

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.