Întâmplare comică. Pompierii, nevoiți să urce cu scara la doi

Intervenție a pompierilor buzoieni în Micro XIV, lângă biserică, după un apel care a provocat probabil zâmbetele operatorilor 112.

„Bună ziua, îmi cer scuze. Dar am o cratiță pe foc și am rămas blocat pe dinafară. Am ușă din aceea care declanșează automat, iar cheile au rămas în casă. Mi-e teamă să nu ia foc toată casa de la acea cratiță cu mâncare”, a sunat apelul la 112.

Imediat la fața locului au fost trimise două echipaje. Unul de descarcerare, unul pentru stingere cu spumă – pentru orice eventualitate.

Ajunși la bloc, pompierii au pus scara și au urcat la etajul doi. Au intrat în casă de pe balcon, au luat cratița de pe foc și au deschis ușa apartamentului.

„Bine c-a fost așa și nu mai rău”, au spus la unison, proprietar, vecini și pompieri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Întâmplare comică. Pompierii, nevoiți să urce cu scara la doi

  • Cetățeanul respectiv ar trebui să plătească pentru intervenția pompierilor. Este vina lui că s-a încuiat pe dinafară, dacă așa s-a întâmplat… Să stea permanent cu cheia de gât, ca odinioară.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.