Întâmplare de la spargerea pasajului. „Dormeau. Ce sperietură au tras”

De două zile, muncitorii de la Integral au înființat șantierul prin care pasajul de la catedrala Sf. Sava va fi redeschis pietonilor.

„Noi am venit de dimineață și am pornit picamerul. Alți colegi au început să taie cu autogenul fierul beton. Curând am auzit niște urlete din pasaj. Aoleu, aoleu. Ne-am oprit îngrijorați să vedem ce e.

La un moment dat din subteran au apărut niște căpățâne ciufulite și speriate. Erau oamenii străzii care aveau adăpost aici. Ăștia dormeau când ne-am apuicat noi de treabă. Noi n-aveam habar de ei, nici ei de noi. Au tras o sperietură pe cinste”.

Oamenii străzii au părăsit, vorba muncitorilor, „precum șobolanii” adăpostul. Au luat cu ei doar o parte din plăpumi, saltele și haine, pe altele le-au abandonat.

Boarfe urât mirositoare abandonate de homelessi

Muncitorii de la Integral trag tare în aceste zile să demoleze plăcile de beton care acoperă treptele de acces (turnate la închiderea pasajului).

„Până vine iarna trebuie să acoperim cele două guri de acces cu structura metalică și geamurile aferente. Trebuie să facem asta acum pentru a putea lucra înăuntru pe timpul iernii”, au explicat muncitorii de la Integral.

În primăvară, pasajul va fi redeschis circualației pietonale.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

6 comentarii la „Întâmplare de la spargerea pasajului. „Dormeau. Ce sperietură au tras”

  • Noroc cu lucrările făcute pe vremea lui nea Nicu că voi la primărie nu cred că aveți în plan vreo lucrare nouă de pasaj pentru descongestionarea traficului din Buzău . Vă dau eu exemplu : Unirii in zona Carrefour unde este permanent aglomerat . Se poate face un nod rutier foarte interesant și frumos cu minimum de restricții de circulație gen semafoare și alte opriri . Ce spuneți domnule primar Toma ?. A-ți intra in istoria Buzăului ca primarul care a făcut un lucru adevărat care va dăinui zeci de ani dar cel mai important a-ți ajuta foarte multi oameni care circula zi de zi și stau la cozi interminabile de mașini , poluează mediul prin consumul de carburant și multă pierdere de timp. Eu sunt convins că asta a-și doresc buzoienii de la dumneavoastră domnule primar.

  • Laurentiule ,ai dreptate tata,dar mai vezi cu gramatica asta a limbii romane…!

  • Cine vrea să înțeleagă înțelege. Nu am corector ortografic , programul folosește ce vrea el și dacă ultima dată am folosit ,, a-ți ,, tot așa â-l ia în continuare .

  • @raul: dăcât â-l c-am f-ace de râs corectorul ortografic pe L-aurențiu… ;-))

    Se “vede” deja efectele școlii post-revoluționare…

    Se pare că n-a prea fost la școală corectorul ăla ortografic… ;-))

  • Ești în afara subiectului și ești în plus , păcat că nu găsești esențialul . Ai pierdut .

  • Lasa ca le face primaria din bani publici culcus nou de lux de sute de mii de euro acolo sa se poata muta la lux. Dupa ce termina lucrarea le da inapoi in primire culcusul de lux la cheie sub stapanire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.