Cu integramele la şedinţa de Consiliu Local. Iată cine este consilierul în cauză

E intelectual şi pensionar, astfel că rezolvarea de rebus şi integrame reprezintă o modalitate de a face să treacă mai repede timpul, dar şi un bun exerciţiu intelectual.

Vorbim despre consilierul local PSD, Vasile Murguleţ. Acesta iubeşte atât de mult în această perioadă cuvintele încrucişate, încât le-a luat cu el şi la şedinţa de Consiliul Local. La completarea cu succes a integralei până la începerea şedinţei şi-au dat concursul şi alţi colegi consilieri.

Vasile Murguleţ are 59 de ani, a fost inginer militar, absolvent al Academiei Tehnice Militare, şi a lucrat  la comunicaţiile militare.

După pensionarea din 2013 a avut voie să facă politică, astfel că s-a înscris în PSD, cu gândul de a-şi aduce contribuţia la dezvoltarea oraşului Buzău.

Unul din obiectivele mandatului său este lobby-ul pe lângă primarul Toma pentru finaţarea lucrărilor de refacere a clădirii Cercului Militar din vecinătatea Colegiului M. Eminescu. 

Graţie seriozităţii sale cazone, Murguleţ este unul din favoriţii primarului C-tin Toma şi a fost luat adesea în tărbacă de colegul consilier Silviu Roşioru de la PMP pentru înscrierea sa în mai multe Consilii de Administraţie. 

 

Auraş Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.