Interes uriaș! Coadă sinuoasă ca pe vremea lui Ceaușescu

Interes uriaș din partea buzoienilor pentru spectacolul de muzică populară organizat sâmbătă de Primăria Buzău.

Dinainte de ora 10 peste o mie de buzoieni s-au așezat la coadă cu speranța că vor prinde o invitație gratuită la spectacol.

Din păcate, ca și la Concertul de Crăciun cererea a depășit oferta, astfel că mulți dintre cei care s-au așezat la coadă n-au mai prins bilet.

Coada era încă mare, așa cum se poate observa din fotografiile atașate articolului, atunci când unul dintre organizatori a ieșit în jur de 11.30 din încăperea de unde se distribuiau invitațiile.

„Îmi pare rău, dar nu mai avem decât 50 de invitații. Rugămintea mea e ca aceia care sunt de la poziția 51 încolo să nu mai stea degeaba la coadă. Am avut 400 de invitații care aproape că s-au epuizat”.

Anunțul i-a nemulțumit pe mulți din cei care stăteau la coadă. „Păi, domnul primar a anunțat că se vor da aproape o mie de invitații”, au vociferat câteva doamne.

În realitate, o invitație este pentru două persoane, astfel că 800 de buzoieni vor intra la spectacol pe baza invitațiilor distribuite azi.

Pentru restul sălii – capacitate maximă de 2200 de persoane – municipalitatea a distribuit invitații către instituțiile din Buzău, dar în principal către școli și licee.

De ieri a început și amenajarea sălii cu falduri și scenă pentru spectacol.

loading...

10 comentarii la „Interes uriaș! Coadă sinuoasă ca pe vremea lui Ceaușescu

  • Ce sa caute gloata la spectacol? Important pentru Toma este sa defileze printre elite, nu neica nimeni. Discriminare!!!

  • O nesimtire,tipic romaneasca,rusine d-le primar,nu asa va atrageti populatia de partea dvs sau v-ati vazut saci-n caruta si va doare-n spate de restul.

  • Țăranu’ tot țăran! “Moca” e cel mai bun!

  • Din ce fonduri este organizat spectacolul ??? daca sunt sponsorizari private, este in regula, daca sumele provin din taxe si impozite nu cred ca este legal !!!

  • da uitati-va la tv daca nu ati prins bilete. asa suntem invatati daca e pomana ne omorim la coada, daca era cu bani erau locuri libere. pomana ingrasa stimati buzoienii. dati acasa televizor la taraf si ii vedeti.

  • Ooooo domnul te freaca si adus aminte cum era coada cand statea dansu’ pe la 9 ani la coada la parizer la magazinu din colt

  • Pingback:

  • Dacă Buzăul nu are o sală polivalentă capabilă să primească un număr record de spectatori ,cum au alte orașe ,nu e vina buzoienilor .Dacă am avea artiști sau sportivi care să umple asemenea săli ,cu totul ar sta astăzi situația .Deci să nu dăm vina pe primării .

  • Asadar,iate ca pomanagiii buzoieni nu se dezmint nici de aceasta data! Daca nu ati prins pomanageala cu spectacolul,va sfatuiesc sa faceti o plimbare cu autobuzele Primariei.Ca sunt tot…..moca! Ati ajuns sa va injositi si umiliti pentru orice,viermilor!Sedeti linistiti,bai cimpanzeilor,ca daca vreti neaparat sa mergeti la spectacol,precis se vor scoate la vanzare o parte din invitatiile obtinute gratis! E adevarat ca anul asta se serbeaza 100 de ani de la marea Unire;dar la fel de adevarat este ca tot anul asta se vor “serba” si 29 de ani de “democratie” cu belsugul ei de umilinte,deznadejdi,batjocura,hotie,ticalosie,……Astea nu au fost tot ….”spectacole”? oferite tot moca de PSD si predecesorii lor FSN-isti.Vreti “paine si circ”?Asta meritati si asta aveti,LASILOR!

  • In ce scoli si licee? Ne puteti spune cateva exemple si nr.de invitatii? Am norma in doua unitati scolare din municipiul Buzau, iar directorii nici nu au auzit de asa ceva.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.