Intersecție creatoare de accidente. Iată ce ajută la producerea tamponărilor și a lovirii pietonilor

Accident ieri. Azi, din nou, mașini parcate în buza intersecției

Dacă intersecția dintre Plevnei și Cl. Buzoianu, ca și cea dintre N. Titulescu și Democrației, au fost rezolvate prin montarea de limitatoare de trafic, încrucișarea dintre străzile Traian Vuia și Spiru Haret a urcat pe locul 1 în topul frecvenței aparițiilor evenimentelor rutiere.

Ultimul accident s-a produs ieri, când un Logan care a pătruns pe Spiru Haret dinspre Traian Vuia, a fost izbit puternic de un VW care circula cu viteză prin dreptul Școlii nr. 15.

Mulți dintre cititorii articolelor de ieri au atras atenția asupra unui factor adjuvant în producerea accidentelor.

Așa cum se poate observa din fotografiile atașate, șoferii care vin dinspre Traian Vuia și vor să vireze la stânga au vizibilitatea obstrucționată de mașinile parcare pe Spiru Haret până în buza intersecției.

De aceea o clipă de neatenție combinată cu dezvoltarea unei viteze peste limita admisă de către cei care circulă pe Spiru Haret pot provoca tamponări precum cea de ieri dimineață.

Citește și articolul: Neagu nu va serba 1 decembrie la Buzău. Iată unde a fost invitat!

Iar mașini parcate până în buza intersecției sunt aproape non-stop, lăsate atât de către părinții care își aduc sau iau copiii de la școală, cât și de riveranii de pe Spiru Haret ori de cei care joacă fotbal la balonul de pe terenul de sport.

Evident, și aceștia motivează prin faptul că nu găsesc un alt loc liber și, de aceea, riscă parcând pe interzis, sperând că nu vor fi amendați de poliție sau că se va produce vreun accident la care își aduc contribuția.

Citește și articolul: S-a terminat cu șmecheria. Măsură pentru protejarea drumurilor județene de apariția gropilor.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Intersecție creatoare de accidente. Iată ce ajută la producerea tamponărilor și a lovirii pietonilor

  • Foarte bine punctat in articol. In tot orasul Buzau, can vii de pe o artera secundara si vrei sa faci stanga, trebuie sa iesi foarte mult in banda principala pentru ca nu ai vizibilitate din cauza masinilor parcate in buza intersectiei. Aceasta situatie necesita masuri imediate!

    Răspunde
  • Montați camere și supravegheați traficul ! Pe Spiru e restricție de viteză dar nu se respectă, în special de când s-a montat semaforul de la intersecția cu pricina , de aceea susțin monitorizarea video sau remontarea ..barierei,, ! Stau lângă intersecție și văd multe nereguli zilnic , de aceea am propunerea citată !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.