Intervenție SMURD pe platoul Dacia. „Am crezut că e mort!”

Un buzoian a sunat azi la 112 cerând intervenția salvatorilor.

„Era nemișcat de câteva ore. Stătea întins pe băncile alea de ciment. Am strigat la el, l-am mișcat puțin dar n-a răspuns în niciun fel. Am crezut că-i mort, vă dați seama cât de reci sunt acum acele bănci. Până să vină ambulanța am rugat și doi polițiști locali să vadă ce-i cu omul ăsta”, a povestit acesta.

Polițiștii locali, cu ceva efort, au reușit să-l trezească. Însă, n-au reușit să se înțeleagă cu el, într-atât era de beat.

„Poliția Locală a fost sesizată cu privire la un bărbat care stătea nemișcat pe una din băncile de pe str. Cuza Vodă. Acesta consumase în prealabil alcool în exces. S-a așezat pe această bancă și l-a luat somnul. Pentru că bărbatul de aproximativ 35 de ani nu era cooperant din cauza alcoolului s-a apelat la intervenția ambulanței”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Personalul de pe echipajul SMURD l-a transportat pe bărbat la spital pentru a se evita ca acesta să înghețe de frig în această noapte.

Individul n-a fost recunoscut ca fiind unul dintre oamenii străzii din Buzău.

Citește și articolul: „E jale pe pod. Sunt șapte la rând, toate periculoase”. Iată fotografii din urmă cu câteva minute

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Intervenție SMURD pe platoul Dacia. „Am crezut că e mort!”

  • E plin Buzaul de betivi, majoritatea sunt asistati sociali, se vaita la institutiile statului ca n-au bani si primesc de la stat bani uneori chiar mai multi decat primeste un muncitor cu program zilnic de 8 ore, si dupa ce primesc banii ii sparg in crasmele care sunt deschise la fiecare colt de strada, ca intr-un oras de asistati sociali astea merg cel mai bine.
    Nu e zi in care sa nu intalnesc pe strada betivi care stau pe undeva pe o banca sau in usa unui bloc sau care merg in zig-zag pe strada.
    Nu exagerez, saptamana trecuta din centru pana la Unirii in capat zilnic am intalnit cel putin 2 astfel de specimene, si asta fara sa fiu foarte atent la ce e in jurul meu.

  • Il cheama Telibasa Raul Ionut. Bea si prin Micro14.

  • Ultima frază este tare n-a fost recunoscut ca om al străzii. Dacă era se schimba ceva.

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.