Întoarcere acasă după cinci ani!

Sunt imaginile dimineții la Buzău.

În sfârșit, după cinci ani de întrerupere, pe porțile Colegiului M. Eminescu din Buzău au pătruns din nou elevii.

Lucrările de reabilitare s-au finalizat, iar „eminescienii” au început azi cursurile în imobilul de pe str. Independenței, inaugurat în 1931:
Imobilul de pe str. Independenței e probabil cea mai mare clădire din orașul Buzău.

Are și demisol și o mansardă uriașă, iar la parter are o aulă, cu balcoane, care poate funcționa lesne și ca sală de teatru/spectacole:
Citește și:

loading...

8 comentarii la „Întoarcere acasă după cinci ani!

 • Cinci ani a durat …văruitul ?! O generație și un sfert !

  Răspunde
 • Foarte frumos liceul dar fustitele acelea ale domnisoarelor sunt de mare angajament.
  Ele fac casting pentru „tatucii” care au avut bunatatea de a le renova cladirea institutiei de invatamant, fac casting pentru cadrele didactice sau pur si simplu fac casting pentru cine are ochi sa vada?
  La modul serios, ce dracu sa caute ma fete de 15-18 ani la liceu cu fustele de o palma sub cur? Mai e cineva sanatos la cap in orasul asta? Alea merg la scoala sa invete sa scrie macar „mi-au” sau merg la scoala sa se deprinda cu atmosfera din puff ?

  Răspunde
 • Sa vedeți când ajung ăștia la putere peste 20 de ani! Or sa se mănânce între ei ! Da sa vedeți copii lor! Ania aștept sa ma distrez!

  Răspunde
  • Ba, dar care-i traba ta? Esti frustrat sau te ia, asa, o dorinta pe care nu ti-o poti tine in frau? Sau esti d-ala care justifica un viol prin faptul ca victima avea fusta scurta si, normal, violatorul nu s-a putut abtine?

   Răspunde
 • Cand moralitatea „doamnelor profesoare” lasa de dorit, nu e de mirare ca „fetele de liceu” vin la scoala cu”….fustele de o palma sub cur”.Dar deh, cand isi baga politicul coada………. poate va lamureste fostul gunoir sef de la Buzau, Cezar Preda.

  Răspunde
  • 6 ani constructie in anii ’30! 5 ani renovare in anii 2020! Bravos natiune de hoti si incompetenti!

   Răspunde
 • Daca nici macar pentru poza „oficiala” nu au gasit decat o fusta de o palma sub fund si boticuri ratusca, ei bine, viitor de aur tara are! Macar pentru anumite momente ar trebui mentinute niste repere. Profesorii ar trebui sa fie toti mai consecventi in aplicarea regulilor, renumele colegiului obliga la altceva pana nu demult. Elevii ar trebui sa invete codul vestimentar potrivit diferitelor ocazii. Este o chestiune de etica si bun simt in toata lumea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.