„Într-o oră am pierdut tot! N-a fost de la sobă”

Dramă pentru două familii înrudite care locuiau în aceeași locuință din satul Sibiciu de Sus, comuna Pănătău.

„Nenorocirea s-a petrecut ieri după amiază. Din senin. Nu era foc în sobă, probabil un scurtcircuit. N-am putut face nimic. Dintr-o cameră s-a extins rapid în alta, până să ajungă pompierii”, ne-a spus C-tin Rusen, capul familiei.

În această casă locuiau C-tin Rusen (agent de intervenție la Detectiv Confident), soția și copilul, plus părinții acestuia. „Noi am dormit aseară la socri, iar părinții mei la niște vecini, oameni foarte de treabă”, ne-a povestit Constantin, care s-a apucat de dimineață, să elibereze locul de resturile rămase în urma incendiului.

Câțiva prieteni de-ai familiei au demarat o campanie de ajutorare.

„Cei care vot să ajute fie cu materiale de construcție, fie cu bani sunt bineveniți. Trebuie să-i ajutăm, nu-i putem lăsa așa”, ne-au transmis aceștia.

Date contact: Rusen Constantin, Telefon 0767518732

Cont bancar: RO 44 RZBR 0000 0600 2096 1592 (Raiffaisen Bank)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Într-o oră am pierdut tot! N-a fost de la sobă”

 • Sibiciul de sus e in com Patarlagele .

  Răspunde
 • Confirm, Sibiciu de Sus ține de comuna Pătârlagele.
  Sibiciu de Jos ține de Pănătău.

  Răspunde
 • La sibiciu de jos este situata casa nu sibiciu de sus și aparține de primăria panatau

  Răspunde
 • Va imaginati ce mare problema este acest lucru? Unde este exact casa, Sibiciu de sus sau de jos, dar si mai mare necazul este care de care apartine…daca vreti sa ajutati si aveti posibilitate, sunati oameni buni la numarul de telefon al necajitului, si va indruma amaratul sa ajungeti la el! 😉

  Răspunde
 • Casa unde a avut loc incendiu se afla in satul Sibiciu de sus dar apartine de vomuna Panatau pentru ca pe timpul lui Ceausescu satele aveau nevoie de un numar de case,Panatau neavand numar de locuinte a fost nevoie ca opt case de la intrarea din Sibiciu de sus sa fie date comunei Panatau. Si casa care a ars se incadreaza intre cele opt(8) case trecute in comuna Panatau.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.