„Într-o seară mi-am zis stop, ajunge”

Un important om politic buzoian și-a șters zilele trecute contul de facebook.

E vorba de deputatul PSD – Dănuț Păle, vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.

„Decizia am luat-o într-o seară. M-am uitat la ceas și am văzut că trecuseră două ore și jumătate de când eram pe facebook. Am zis că e prea mult și că e cazul să pun capăt. Precum la țigări în studenție. Fumam câteva pachete pe zi și într-o zi am zis gata. Și gata a fost. Așa și acum cu facebook-ul. Sunt, Slavă Domnului, și alte mijloace de informare, pot găsi mai repede, din alte surse, ce mă interesează. În felul ăsta câștig timp util pentru cariera și viața mea”, ne-a spus în această seară Păle.

Politicianul buzoian a ținut totuși să precizeze că „facebook-ul e un mijloc de comunicare și informare foarte important. Fiecare are libertatea de a alege facebook-ul, dar și cât timp să petreacă aici”.

Păle a putut să renunțe la facebook și pentru că…„mi-am făcut cont târziu, în a doua jumătate a lui 2016. Cu sau fără facebook, important e să fim serioși și modești, chiar dacă uneori poți fi luat de fraier, dar mai ales să nu uităm să fim oameni”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Într-o seară mi-am zis stop, ajunge”

  • Frumoase vorbe tovarase pale :….dar ai uitat sa scrii ce afaceri banoase ai facut tu cu magazinul de pe horticolei cand vindeai padocului cu caini maidanezi mancare si medicamente.Sau a fost o intamplare ca hingherii cumparau de la magazinul tau toate cele trebuincioase bunei functionari a acestuia.

  • Poti sa trăiești și fără cont pe o rețea de socializare.

  • Conturile pe rețelele de socializare sunt de obicei bune pentru grandomani. Acolo se laudă ei cu plimbările, petrecerile sau achizițiile făcute. Să zicem și o formă de parvenitism. Oamenii serioși își țin viața mai la secret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.