„Într-o seară mi-am zis stop, ajunge”

Un important om politic buzoian și-a șters zilele trecute contul de facebook.

E vorba de deputatul PSD – Dănuț Păle, vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.

„Decizia am luat-o într-o seară. M-am uitat la ceas și am văzut că trecuseră două ore și jumătate de când eram pe facebook. Am zis că e prea mult și că e cazul să pun capăt. Precum la țigări în studenție. Fumam câteva pachete pe zi și într-o zi am zis gata. Și gata a fost. Așa și acum cu facebook-ul. Sunt, Slavă Domnului, și alte mijloace de informare, pot găsi mai repede, din alte surse, ce mă interesează. În felul ăsta câștig timp util pentru cariera și viața mea”, ne-a spus în această seară Păle.

Politicianul buzoian a ținut totuși să precizeze că „facebook-ul e un mijloc de comunicare și informare foarte important. Fiecare are libertatea de a alege facebook-ul, dar și cât timp să petreacă aici”.

Păle a putut să renunțe la facebook și pentru că…„mi-am făcut cont târziu, în a doua jumătate a lui 2016. Cu sau fără facebook, important e să fim serioși și modești, chiar dacă uneori poți fi luat de fraier, dar mai ales să nu uităm să fim oameni”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Într-o seară mi-am zis stop, ajunge”

  • Frumoase vorbe tovarase pale :….dar ai uitat sa scrii ce afaceri banoase ai facut tu cu magazinul de pe horticolei cand vindeai padocului cu caini maidanezi mancare si medicamente.Sau a fost o intamplare ca hingherii cumparau de la magazinul tau toate cele trebuincioase bunei functionari a acestuia.

  • Poti sa trăiești și fără cont pe o rețea de socializare.

  • Conturile pe rețelele de socializare sunt de obicei bune pentru grandomani. Acolo se laudă ei cu plimbările, petrecerile sau achizițiile făcute. Să zicem și o formă de parvenitism. Oamenii serioși își țin viața mai la secret.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.