Întrebare pentru miliardarii Domente și Manole de la Buzău. Tot pe mocangeală, băieți ?

Oamenii de afaceri Gheorghe Manole și Vasile Domente de la grupul de firme Eximprod vor să-i fraierească pentru a doua oară pe buzoieni.

Prima dată a fost în perioada 2005 – 2008 când au primit pe degeaba de la Boșcodeală (în acte – șmecheria se numește asociere în participațiune) terenul supervaloros din centrul Buzăului unde s-a ridicat „Centrul de Afaceri”.

În foto: Teren pentru clădire și parcare generoasă în centrul orașului primite „pe moca” de Monole și Domente de la Boșcodeală
În foto: amărâții de buzoieni plătesc pentru a-și parca mașina lângă bloc. Domente și Manole au primit „pe moca” ditamai parcarea în centrul Buzăului.
Ce bucurie! Boșcodeală, Domente și Manole, sărbătorind în 2008 fraierirea buzoienilor. La asocierea în participațiune Primăria Buzău a pus terenul, Eximprod „experiența”. Pe bune, așa scrie în contractul de asociere!

Acum, se încearcă fraierirea buzoienilor pentru a doua oară

Pe restul de teren primit pe degeaba de la Primărie în 2005, grupul Eximprod vrea să ridice un cartier de blocuri în spatele Centrului de Afaceri.

Foto dinspre benzinăria Petrom înspre viitorul cartier cu blocuri de zece niveluri
Suită de blocuri cu P+10, P+7 și P+6. Sursa: cererea de eliberare a PUZ-ului de către S.C. BUSINESS CENTER EPG S.R.L.

Un proiect contestat

Realizarea cartierului, într-o zonă și așa aglomerată, e contestată de vecini care reclamă creșterea blocajelor în trafic și a poluării din centrul orașului. Vor fi în jur de 162 de apartamente plus spații comerciale la parter.

Logic, se pune întrebarea unde vor parca viitorii locatari, plus cei care vor veni la spațiile comerciale de la parter. Dezvoltatorul susține că va crea 192 de locuri de parcare la parter și la subsol.

O problemă va fi și accesul către parcarea de la subsol se va face pe micuța stradă (Traian Săvulescu) dintre ANAF și sediul Poliției Locale.

Mingea e în terenul decidenților din Palatul Comunal care trebuie să decidă dacă vor aproba sau nu proiectul imobiliar.

Întrebare pentru Domente și Manole:

Vi se pare corect, domnilor, în raport cu alți dezvoltatori imobiliari – care au cumpărat terenul sau au făcut credit – ca dvs. să contruiți pe unul primit pe degeaba de la Primăria Buzău ?

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Întrebare pentru miliardarii Domente și Manole de la Buzău. Tot pe mocangeală, băieți ?

 • ce mai face ghiță,măi domente,tot la plajă,tot în vânt?

 • Ssssst! Liniste! Domente e unchiul lui Ghita! Aveti grija ce vorbiti si cu cine!

 • Ati aflat cam tarziu de treaba.
  Aceiasi baieti miliardari mai au un proiect imobiliar pe un teren generos aflat pe Colonel Ion Buzoianu, aproape de intersectia cu Razboieni, vis-a-vis de firma fostului viceprimar Neder, tipografia Alpha MDM. Si acolo tot pe un teren luat de la stat in trecut.
  Mai are proiect si in zona fostului Parktiker, actualul BricoDepot.

 • Proiectul din centru de pe strada Transilvaniei din spatele Petrom, vis-a-vis de Politia Locala e o prostie, conform legii asemenea proiect nici nu ar fi legal, decat daca se ofera derogari cu dedicatie speciala.

 • Ar trebui sa nu se mai construiasca blocuri fara 1 loc parcare pentru fiecare apartament, 1 loc de parcare pentru fiecare 5 mp de spatiu comercial si cu minim 30% spatiu verde din intreaga suprafata construita (nu din cea ocupata)…
  Asa nu ar mai fi o problema a spatiilor verzi si a locurilor de parcare!

 • Tereaca , pari a fi un instigator , nu ma intelege gresit ca nu tin cu cei 2 , dar asa pari a fi :UN INSTIGATOR

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.