Întrebarea meciului: Am jucat noi bine sau Craiova prost ?

La întrebarea de mai sus sunt argumente pentru ambele variante.

După dușul rece cu CSM, jucătoarele Buzăului s-au mobilizat și au reușit un meci bun. Gloria a condus da capo al fine, câștigând neașteptat de ușor, fără nicio emoție. Zicerea „ne-am făcut griji degeaba” se potrivește mănușă pe acest meci.

Bucuria de final

Surpriza meciului e că SCM Craiova, considerată în mare formă înaintea partidei, a jucat slab, fără vlagă și inspirație. „Nu știu ce-a fost cu noi, clar n-a fost ziua noastră. Buzăul a câștigat lejer, noi n-am contat”, a rezumat, pertinent, Ana Maria Țicu, „căpitana” oaspetelor.

De la Craiova, pe plus a ieșit doar portărița din repriza a doua – Bianca Curmenț

Dacă e să remarcăm pe cineva de la Buzău ar fi, în ordine, portărița Blazek, pivotul Subțirică și cei doi centri, Rotaru în prima repriză și Gavrilă în a doua, când a transformat patru lovituri de la 7 metri la rând.

În centrul imaginii, Gavrilă, Rotaru și Subțirică

În concluzie – o victorie importantă, dătătoare de moral și fundament pentru creșterea potențialului echipei, căci loc de mai bine e destul.

Din păcate, după Druțu, Khouildi, la antrenamentul de aseară s-a accidentat și centrul Carmen Stoleru, fisură a unui os al palmei. Va lipsi și ea vreo două-trei săptămâni, în timp ce Khouildi, încă în spital!, riscă să stea și mai mult.

Carmen Stoleru și-a felicitat colegele la final

SCM Gloria joacă peste trei zile, adică sâmbătă, la prânz – ora 12.30, cu Rapid la București. „Câștigăm, cum să nu câștigăm”, a promis Alexandra Subțirică, la flash-interviul de la final.

Marcatoare: Gavrilă 5 goluri (4 din 7 m), Simion 4g, Rotaru 3g, Petruș 3g, Popa 3g, Ilie 2 g, Apetrei 1 g, Taivan 1g, Subțirică 1 g.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.