Un comentariu la „Întreruperi la Mătești și Spoca, se lucrează în zona podurilor și podețelor

 • Lucrarile facute de Compania de Apa sunt verificate de un inginer de specialitate sau un diriginte de santier????, au autorizatiile de constructie obtinute sau sunt facute pe genunchi. Domnule reporter va rog sa pastrati acest mesaj iar cand aceste lucrarii care deviaza conducta de apa vor fi distruse la prima inundatie sper sa le republicati.
  Devierea se face direct in cursul de scurgere al unor torenti cu putere de distrugere, vezi inundatiile de acum 4-5 ani de la Matesti si Sapoca.
  Eu nu inteleg de ce aceste lucrari nu se fac cu firme de specialitate cu proiecte viabile si cu responsabilitate.
  Nu poti in anul in care unii merg pe Marte sa mai faci lucrari ca la 1800 cu tuburi de fantana pe care suspenzi doua profile i.
  Este inadmisibil asa ceva si asta denota doua lucruri ca nimeni nu este interesat de banul public si ca lucrarile sunt facute de firme neprofesioneste.
  Intreb si eu prin intermediul dvstra, oare intr-o tara din vest asa se face o lucrare ? in bataie de joc si fara nici un studiu.
  Speram ca cei care pot verifica aceste lucrari sa o faca cat mai repede cu putinta pentru ca aici vorbim de banii nostri ai tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.