Intrus la Prefectura Buzău ? „Nu cred că ați făcut cea mai bună alegere”

Ca un intrus în cadrul instituției e privit de colegi noul subprefect al județului Buzău, impus de Adrian Mocanu și ALDE Buzău.

Ieri a avut loc numirea oficială pe post a lui Leonard Dimian, 51 de ani, fost consilier la fisc și simpatizant ALDE Buzău.

Venirea lui la Casa Albă e însă privită cu reticență, actualul colectiv temându-se că alde Adrian Mocanu au urmărit doar implantarea unui spion care să extragă informații cu ajutorul cărora să facă scandal în presă și pe facebook.

De altfel, prefectul Carmen Ichim l-a tratat cu multă de răceală, dovadă săgețile trimise în ședința de învestire. Ichim i-a sugerat să vorbească liber, fără a citi de pe foaie, a accentuat că numirea e doar „temporară” și i-a indicat să precizeze ce-l recomandă pentru acest post.

Ichim către Dimian: „Nu știu dacă ați făcut o alegere foarte bună!”. Ichim pare să fie deranjată că numirea s-a făcut fără consultarea ei

Dimian are așadar o misie dificilă. Trebuie să le câștige colegilor încrederea că nu e un spion venit în prefectură pentru a face scandal, cum începuse a proceda Andrei Neder în Primăria Buzău – după subordonarea față de Adrian Mocanu.

„Sunt un om al dialogului și echilibrului. Sper și cred că voi reuși să mă cuplez la problematica prefecturii”, a spus Dimian către presa locală.

Chiar dacă și-a citit discursul de învestire, Dimian pare să fie un bun vorbitor. Bilă albă

Prin propagarea intensă a minciunii „Toma taie Crângul”, ALDE Buzău și-a pierdut eticheta de partid serios, afișând-o în schimb pe cea de partid pus pe scandal și exagerări ieftine.

După numirea lui Dimian la Prefectură, ALDE Buzău va încerca să-l impună ca viceprimar al mun. Buzău pe Silviu Roșioru.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Intrus la Prefectura Buzău ? „Nu cred că ați făcut cea mai bună alegere”

  • Si care ar fi problema daca Rosioru ar fi viceprimar? E un ghimpe pentru Toma?

  • Dar de ce sunt speriati asa cei din prefectura, le e teama ca se afla faptele comise acolo?
    S-au obisnuit sa fie acolo o mare famiglie cu codul tacerii in timp ce isi sporesc bunastarea personala.

  • D-na prefect este deranjată?! De ce?! Nu îl place pe noul subprefect?!
    Aceasta s-a comportat ca și când prefectura ar fi propria moșie. De ce se tem, au ceva de ascuns? Îi este frică că vor afla și alții despre, de exemplu, „armata” de consilieri foști angajați ai MAI, acum pensionari de lux?

  • Doamna Ichim probabil dorea sa fie consultat si sotul dumneaei, fost sef al serviciului doi si un sfert al MAI, actual pensionar de lux si angajat pe criterii numai de dânsa cunoscute, ca si consilier personal al primarului din Maracineni !

  • Auras,comentariile de genul celor de mai sus ajung si la sate gratie internetului care se dezvolta tot mai mult. Votul contra găleți din plastic, chibrituri cu pozele candidatilor si sticle cu ulei a cam disparut. Chiar daca poate, pomana fiind, oamenii inca le primesc, nu pun si stampila in schimbul lor.Asa ca, daca astfel de comentarii sunt ignorate si nu luate in serios de domnii Ciolacu si Toma, ulterior sa nu se mai întrebe de ce sondajele arată asa cum arată. Personal, ma gândesc f.serios daca pe viitor voi mai vota PSD in situatia in care reprezentanții trimisi de noi sa ne reprezinte fac astfel de gesturi precum ale doamnei prefect legate de afirmații si angajări, daca sunt reale. Si …imi este teama ca sunt reale!

  • Sunt reale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.