Învățătoare, plecată la 48 de ani. Mesaj emoționant, de adio, al soțului

E probabil, una din ultimele poze, în care Luminia Elena Ifrim a zâmbit.

Aseară, la doar 48 de ani, doamna învățătoare s-a stins pe un pat de spital, la Cluj.

Vestea tristă a ajuns azi la școala din cartierul Mihai Viteazul. I-a înmărmurit pe colegi și întristat pe sutele de copii care i-au fost elevi.

„Cu deosebită tristețe, vă anunțăm plecarea prematură la cele veșnice, după o grea suferință, a iubitei noastre colege, Luminița – Elena Efrim.
Cutremurătoarea veste a venit ca un fulger și ne-a marcat pe toți cei care am cunoscut-o. Am pierdut un coleg extraordinar, un suflet delicat, un om dedicat profesiei.
Zbor lin către îngeri, draga noastră! Nu te vom uita niciodată!”

Un mesaj impresionant, a postat aseară, soțul învățătoarei:

„Luminița a plecat. S-a stins pe patul de spital, în Spitalul Militar din Cluj Napoca. Ne-a părăsit, fără vrerea ei, pentru o lume sper că mai bună. A luptat cu boala în fiecare zi, până în ultimul moment, până în această seară. A luptat cu mult curaj și demnitate. Nu s-a plâns niciodată deși au fost momente, multe în ultima vreme, când suferea. Acum s-a liniștit. A plecat discret. Am rămas doar noi plângând-o. A fost fericită cu adevărat. În Slovacia a descoperit prieteni sinceri, dedicați, care au făcut o mulțime de sacrificii pentru ea din dorința de a ajuta. Și pentru acest lucru îi iubea necondiționat și îi prețuia nespus; le mulțumesc. Luminița a iubit viața, și a iubit copiii. Își iubea meseria de învățător și era deosebit de mândră de toți cei pe care i-a îndrumat în viață. Vă rog ca toți, foste și actuale generații de elevi, părinți, rude, prieteni și colegi, să vă rugați pentru sufletul ei în această seară și să păstrați un moment de reculegere în memoria ei. Nu puneți întrebări, doar rugați-vă pentru ea”.

Într-un moment fericit, alături de soț și de fiu

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Învățătoare, plecată la 48 de ani. Mesaj emoționant, de adio, al soțului

  • Condoleante familiei
    Drum lin printre ingeri!dumnezeu sa o ierte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.