Invazie de autobuze. Iată câte vor mai fi introduse de miercuri pe traseu și câte se vor mai cumpăra până la sfârșitul anului

Societatea de transport public local continuă în ritm alert programul de îmbunătățire a flotei de autobuze.

De la 1 noiembrie, vor fi trimise pe traseu și ultimele trei autobuze second-hand achiziționate din Olanda:

„Pentru trei din cele cincisprezece autobuze cumpărate din Olanda n-am primit la timp toate documentele. De-abia acum am reușit să le înmatriculăm, iar de miercuri – 1 noiembrie – vor intra și ele în uz. Săptămâna viitoare o să trimitem din nou pe traseu și autobuzul care s-a stricat. Zilele astea urmează să ne vină din Olanda cutia de viteze pe care am trimis-o la reparat. Costurile sunt suportate de ei. În acest fel, de săptămâna viitoare, toate cele 15 autobuze cumpărate din Olanda vor fi pe traseu”, ne-a declarat azi Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Pentru Trans-Bus ce e mai frumos abia urmează:

„S-a urcat deja pe Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice anunțul de licitație pentru cumpărarea a încă 24 de autobuze second hand: 15 normale, de 12 metri, și 9 cu burduf. Pe cele cu burduf urmărim se le folosim pe traseele care la anumite ore sunt aglomerate, dar și pe rutele înspre oraș din comunele învecinate. Eu sper ca până la sfârșitul anului să avem deja în circulație autobuze din acest al doilea lot”, a adăugat Gică Toader.

Cu toate aceste noi autobuze în trafic, frecvența în stații se va îmbunătăți sensibil.

Citește și articolul: Iată cine este ultimul fin al familiei Boșcodeală. Ieri au avut loc botezul și petrecerea

E de urmărit de anul viitor dacă serviciul maxi taxi va putea face față concurenței inițiate de Trans-Bus. Deja pe ruta numărul 8 autobuzele circula din 13 în 13 minute.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Invazie de autobuze. Iată câte vor mai fi introduse de miercuri pe traseu și câte se vor mai cumpăra până la sfârșitul anului

  • Afisati si programul in statii al autobuzelor,va rugam deoarece nu stim sa calculam timpul parcurs de autobuze de la capetele de linie.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.