Invazie de șoferi la Trans-Bus Buzău. Iată de ce!

Angajări pe bandă rulantă în ultimele zile la Trans-Bus.

Noii angajați își vor începe serviciul cel mai probabil înspre sfârșitul lunii viitoare, dacă nu chiar mai devreme.

Încadrările sunt provocate de achiziționarea celor 15 autobuze second-hand din Olanda.

„Am primit numeroase oferte după ce s-a dus vestea că suntem în căutare de șoferi. Sunt mulți șoferi de maxi taxi sau de pe rutele rurale care vor să vină la noi. A trebui să facem selecție pentru a-i opri pe cei mai buni 45 de șoferi. De ce 45 ?  Păi, trebuie doi pe fiecare autobuz, plus câte o rezervă, ținând cont că se circulă și în weekend, plus concediile de odihnă și medicale. În plus, de la sfârșitul lui septembrie, când vor intra și noile autobuze pe traseu, programul pe toate rutele va fi prelungit până la ora 24.oo”, ne-a declarat Gică Toader, director Trans-Bus.

Până la sfârșitul anului, ar urma să fie achiziționate alte 15 autobuze. Apoi, intenția este de a se elimina serviciul maxi taxi și de a face din Trans-Bus o societate profitabilă.

Citește și articolul: Au început lucrările pentru noul semafor cu buton din Buzău. Iată unde!

În acest moment, Trans-Bus consumă zeci de miliarde pe an subvenție, bani pe care primarul Toma vrea să îi folosescă în investiții pentru modernizarea orașului.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.